Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Büyükşehir'in Sultanları Sultanlar Voleybol Ligi’nde

SPOR 22.06.2018 - 17:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3652+ kez okundu.
 

Büyükşehir'in Sultanları Sultanlar Voleybol Ligi’nde

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 2018-2019 Sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu Sultanlar Voleybol Ligi’nde mücadele edecek.

AYDIN- Her alanda olduğu gibi burada da pozitif ayrımcılık yaparak ülkenin önemli bir marka değeri olan Sultanlar Voleybol Ligi’ne katılma kararı alan Aydın Büyükşehir Belediyesi, Türkiye ligi yanı sıra Avrupa Kupası’nda da mücadele edecek. Büyükşehir Kadın Voleybol Takımı Sultanlar Ligi’nde, kulüpler arası dünya ve Avrupa Şampiyonluğu’na ulaşmış Eczacıbaşı ve Vakıfbank ile ülkemizin önemli kulüpleri arasında yer alan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Türk Hava Yolları, Nilüfer Belediyespor, Halkbank, Çanakkale Belediyespor, Ankara karayolları ve Beylikdüzü Belediyespor ile birlikte mücadele edecek. Ayrıca Avrupa CEV Challenge Kupası’nda da yer alacak olan Büyükşehir, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden güçlü takımların katılımıyla gerçekleşecek olan kupada en iyi sonuçları almak için mücadele edecek. HEDEF 2023 YILINDA AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, hedeflerinin 2023 yılında Avrupa Şampiyonu olmak olduğunu belirterek, “Hedefimiz bu değerli ligde kalıcı bir takım haline gelmek, başarılı bir ekip oluşturmak ve 2023 yılında ligde ve Avrupa’da şampiyon olmaktır. Bunun yanı sıra altyapımızdan oyuncular yetiştirerek milli takımımıza göndermek ve şampiyonluk hedefimize kendi öz kaynağımızdan yetiştireceğimiz sporcularımızla ulaşmak istiyoruz. Tüm halkımızı takımımızı desteklemek için salona davet ediyoruz” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, 2018-2019 Sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu Sultanlar Voleybol Ligi’nde mücadele edecek.

AYDIN- Her alanda olduğu gibi burada da pozitif ayrımcılık yaparak ülkenin önemli bir marka değeri olan Sultanlar Voleybol Ligi’ne katılma kararı alan Aydın Büyükşehir Belediyesi, Türkiye ligi yanı sıra Avrupa Kupası’nda da mücadele edecek.

Büyükşehir Kadın Voleybol Takımı Sultanlar Ligi’nde, kulüpler arası dünya ve Avrupa Şampiyonluğu’na ulaşmış Eczacıbaşı ve Vakıfbank ile ülkemizin önemli kulüpleri arasında yer alan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Türk Hava Yolları, Nilüfer Belediyespor, Halkbank, Çanakkale Belediyespor, Ankara karayolları ve Beylikdüzü Belediyespor ile birlikte mücadele edecek.

Ayrıca Avrupa CEV Challenge Kupası’nda da yer alacak olan Büyükşehir, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden güçlü takımların katılımıyla gerçekleşecek olan kupada en iyi sonuçları almak için mücadele edecek.

HEDEF 2023 YILINDA AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, hedeflerinin 2023 yılında Avrupa Şampiyonu olmak olduğunu belirterek, “Hedefimiz bu değerli ligde kalıcı bir takım haline gelmek, başarılı bir ekip oluşturmak ve 2023 yılında ligde ve Avrupa’da şampiyon olmaktır. Bunun yanı sıra altyapımızdan oyuncular yetiştirerek milli takımımıza göndermek ve şampiyonluk hedefimize kendi öz kaynağımızdan yetiştireceğimiz sporcularımızla ulaşmak istiyoruz. Tüm halkımızı takımımızı desteklemek için salona davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.