Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Büyükşehirden yaza çiçek dokunuşu

GÜNCEL 06.07.2018 - 17:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3208+ kez okundu.
 

Büyükşehirden yaza çiçek dokunuşu

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekiplerinin Aydın'ın tüm ilçelerini güzelleştirmeye devam ettiği bildirildi.

AYDIN-  Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanındaki cadde ve bulvarları çiçeklerle ve ağaçlarla rengârenk süsleyen ekipler, vatandaşların daha ferah bir kentte yaşamasını sağlıyor. Yılın dört mevsimi yapılan çiçeklendirme çalışmalarında yazın gelmesiyle birlikte  yaz mevsimine uygun çiçekler kullanılmaya başlandı. Turistlere yakışan tatil beldeleri Yaz mevsimiyle birlikte turizmin canlandığı ve nüfusu normal nüfusunun çok üzerine çıkan Didim, Davutlar, Kuşadası gibi tatil beldelerinde de çalışan ekipler turistlerin aklında da kent peyzajıyla ilgili güzel anılar bırakıyorlar. Davutlar'da bisiklet ve yaya yolu olarak yeniden düzenlenen Sevgi Yolu çiçeklendirilerek ve çevre düzenlemesi yapılarak çok daha ferah hale getirildi. Vatandaşlar özellikle sabahları ve akşamüstleri yürüyüş yapıp bisiklete bindikleri Sevgi Yolu'nu yeniden düzenleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler. Yerli üretici destekleniyor "Tatil beldelerimizi ziyaret eden misafirlerimizi temiz olduğu kadar çiçeklerle bezenmiş Aydın'da misafir etmekten kıvanç duyuyoruz" diyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yerli üreticiden alınan çiçeklerle de yerli üreticinin desteklendiğini söyledi. Başkan Çerçioğlu, Aydın'da kadına değer verildiğini söylerken, "Aydın'ı güzelleştiren çiçeklerimiz kadınlarımızın alın teriyle yetişiyor. Bu çiçekleri yetiştiren kadınlarımıza pozitif ayrımcılık uyguluyoruz. Kazandıklarıyla ek gelir elde edip ev ekonomilerine destek oluyorlar ve çocuklarını, torunlarını okutuyorlar" diye konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekiplerinin Aydın'ın tüm ilçelerini güzelleştirmeye devam ettiği bildirildi.

AYDIN-  Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanındaki cadde ve bulvarları çiçeklerle ve ağaçlarla rengârenk süsleyen ekipler, vatandaşların daha ferah bir kentte yaşamasını sağlıyor.

Yılın dört mevsimi yapılan çiçeklendirme çalışmalarında yazın gelmesiyle birlikte  yaz mevsimine uygun çiçekler kullanılmaya başlandı.

Turistlere yakışan tatil beldeleri

Yaz mevsimiyle birlikte turizmin canlandığı ve nüfusu normal nüfusunun çok üzerine çıkan Didim, Davutlar, Kuşadası gibi tatil beldelerinde de çalışan ekipler turistlerin aklında da kent peyzajıyla ilgili güzel anılar bırakıyorlar.

Davutlar'da bisiklet ve yaya yolu olarak yeniden düzenlenen Sevgi Yolu çiçeklendirilerek ve çevre düzenlemesi yapılarak çok daha ferah hale getirildi. Vatandaşlar özellikle sabahları ve akşamüstleri yürüyüş yapıp bisiklete bindikleri Sevgi Yolu'nu yeniden düzenleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler.

Yerli üretici destekleniyor

"Tatil beldelerimizi ziyaret eden misafirlerimizi temiz olduğu kadar çiçeklerle bezenmiş Aydın'da misafir etmekten kıvanç duyuyoruz" diyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yerli üreticiden alınan çiçeklerle de yerli üreticinin desteklendiğini söyledi.

Başkan Çerçioğlu, Aydın'da kadına değer verildiğini söylerken, "Aydın'ı güzelleştiren çiçeklerimiz kadınlarımızın alın teriyle yetişiyor. Bu çiçekleri yetiştiren kadınlarımıza pozitif ayrımcılık uyguluyoruz. Kazandıklarıyla ek gelir elde edip ev ekonomilerine destek oluyorlar ve çocuklarını, torunlarını okutuyorlar" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.