Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir'den Yaykın’a cemiyet alanı

GÜNCEL 20.02.2018 - 11:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3575+ kez okundu.
 

Büyükşehir'den Yaykın’a cemiyet alanı

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden Yaykın Mahallesi'ne destek. Karacasu Yaykın Mahallesi cemiyet alanına kavuşuyor.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Karacasu'ya bağlı Yaykın Mahallesi’ndeki cemiyet yerinin helikopter perdahlı betonu atılarak vatandaşların cemiyetlerini yapmaları için hazırlandı. Mahalleye giderek çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, "Belediye olarak ilçeye bağlı tüm mahallelerde vatandaşın en çok ihtiyaç duydukları hizmetleri göz önünde bulundurarak çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşımızın rahatı için mesai saati gözetmeden çalışıyoruz. Mahallelerimizdeki eksikleri tespit ederek çözüme kavuşturuyoruz” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden Yaykın Mahallesi'ne destek. Karacasu Yaykın Mahallesi cemiyet alanına kavuşuyor.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Karacasu'ya bağlı Yaykın Mahallesi’ndeki cemiyet yerinin helikopter perdahlı betonu atılarak vatandaşların cemiyetlerini yapmaları için hazırlandı.

Mahalleye giderek çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, "Belediye olarak ilçeye bağlı tüm mahallelerde vatandaşın en çok ihtiyaç duydukları hizmetleri göz önünde bulundurarak çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşımızın rahatı için mesai saati gözetmeden çalışıyoruz. Mahallelerimizdeki eksikleri tespit ederek çözüme kavuşturuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.