Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir'den yaşlılara büyük destek

GÜNCEL 04.10.2017 - 11:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2043+ kez okundu.
 

Büyükşehir'den yaşlılara büyük destek

Aydın Büyükşehir Belediyesi AYBA ekiplerinin çalışmalarına hız kesmeden devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden edinilen bilgiye göre, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu talimatlarıyla kurulan AYBA Hizmet Ağı Projesi, yaşlı vatandaşlara büyük bir önem veriyor. Program çerçevesinde yaşlı vatandaşları Başkan Çerçioğlu adına ziyaret eden AYBA görevlileri, selamlarını ileterek ihtiyaçlarını soruyor, gelen talepleri tek tek not ederek Başkan Çerçioğlu’na iletiyor. Başkan Çerçioğlu’nun talimatları ile tespit edilen yaşlılar evlerinde ziyaret edilerek tepeden tırnağına kadar tüm ihtiyaçları gideriliyor. Ayrıca imkanı olmayan yaşlıların evine her gün 4 çeşit sıcak yemek götürülüyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Aydın’a getirmiş olduğu bu hizmetlerden oldukça memnun kaldığını belirten 75 yaşındaki Güler Günaygün, “Allah hepinizden razı olsun başkanımızdan bilakis, bizim gibi yaşlıları sevip sayıp hoş görmesi bize yetiyor. Her şeyimizi ayağımıza kadar getiriyorlar. Saçımızı kesmeye geliyorlar, Allah onu başımızdan eksik etmesin. İyi ki Özlem başkan bizim başımızda” dedi Nurten Koyuncu ise, “Başkanımızın her işi rast gelsin, Aydın’ı çok güzel yönetiyorsun, Aydın’a sahip çıkıyorsun, Yaşlılara sahip çıkıyorsun, işin kolay gelsin her şeyinden memnunuz yerden göğe kadar Allah sana hiç sıkıntı göstermesin” diye konuştu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yaşlılarımızın hayatlarını kolayca sürdürebildiği “Bir uzun yaşam şehridir Aydın” diyerek, “Onlar bizlerin atalarıdır. Onlar için ne yapsak azdır. Bizim Aydınımız da gece karnı aç yatan bir tane yaşlı vatandaşımız yoktur. Tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum. Çevresinde yaşayan tüm yaşlılarımızı ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı bizlere yönlendirsinler. Gereği en iyi şekilde yerine getirilecektir” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi AYBA ekiplerinin çalışmalarına hız kesmeden devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden edinilen bilgiye göre, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu talimatlarıyla kurulan AYBA Hizmet Ağı Projesi, yaşlı vatandaşlara büyük bir önem veriyor. Program çerçevesinde yaşlı vatandaşları Başkan Çerçioğlu adına ziyaret eden AYBA görevlileri, selamlarını ileterek ihtiyaçlarını soruyor, gelen talepleri tek tek not ederek Başkan Çerçioğlu’na iletiyor.

Başkan Çerçioğlu’nun talimatları ile tespit edilen yaşlılar evlerinde ziyaret edilerek tepeden tırnağına kadar tüm ihtiyaçları gideriliyor. Ayrıca imkanı olmayan yaşlıların evine her gün 4 çeşit sıcak yemek götürülüyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Aydın’a getirmiş olduğu bu hizmetlerden oldukça memnun kaldığını belirten 75 yaşındaki Güler Günaygün, “Allah hepinizden razı olsun başkanımızdan bilakis, bizim gibi yaşlıları sevip sayıp hoş görmesi bize yetiyor. Her şeyimizi ayağımıza kadar getiriyorlar. Saçımızı kesmeye geliyorlar, Allah onu başımızdan eksik etmesin. İyi ki Özlem başkan bizim başımızda” dedi

Nurten Koyuncu ise, “Başkanımızın her işi rast gelsin, Aydın’ı çok güzel yönetiyorsun, Aydın’a sahip çıkıyorsun, Yaşlılara sahip çıkıyorsun, işin kolay gelsin her şeyinden memnunuz yerden göğe kadar Allah sana hiç sıkıntı göstermesin” diye konuştu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yaşlılarımızın hayatlarını kolayca sürdürebildiği “Bir uzun yaşam şehridir Aydın” diyerek, “Onlar bizlerin atalarıdır. Onlar için ne yapsak azdır. Bizim Aydınımız da gece karnı aç yatan bir tane yaşlı vatandaşımız yoktur. Tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum. Çevresinde yaşayan tüm yaşlılarımızı ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı bizlere yönlendirsinler. Gereği en iyi şekilde yerine getirilecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.