Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehirden ulaşım desteği

GÜNCEL 01.05.2018 - 13:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3714+ kez okundu.
 

Büyükşehirden ulaşım desteği

Kültürel faaliyetlere katkısını hiçbir zaman esirgemeyen Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, Çanakkale’ye gezi düzenleyen Zafer Mahallesi sakinlerine ulaşım desteği sağladığı bildirildi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin açıklamasına göre, Nazilli Zafer Mahallesi sakinleri kurtuluş destanının yazıldığı toprakları gezdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz ulaşım desteği sağladığı gezide, tarihi yarımadayı ziyaret eden vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı. Rehber eşliğinde Mehmetçiğe Saygı Anıtı, Kilitbahir Kalesi, Mecidiye Şehitliği, 57. Alay Şehitliği, Şehitler Anıtı ile daha birçok anıt ve müzeleri ziyaret eden mahalle sakinleri şehitlerimizin ruhuna dualar okudu. Çanakkale’yi ilk kez gördüklerini ifade eden mahalle sakinleri gezi dolayısıyla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. ”ÖZLEM BAŞKANA TEŞEKKÜR EDİYORUZ” Çanakkale ruhunu yerinde yaşadıkları için gururlandıklarını söyleyen Zafer Mahallesi Muhtarı Mustafa Certel, “Şehitlerimizin kahramanlıklarını unutmamak ve unutturmamak için mahalle sakinlerimizle birlikte Çanakkale’ye gezi düzenledik. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’ndan ulaşım desteği istedik. Sağ olsun başkanımız bizi kırmayarak talebimizi yerine getirdi. Özlem hanım sayesinde tarihe tanıklık ettik ve ecdadımızın ülkemizi nasıl kazandığını yakından görme fırsatı bulduk. Kendisine çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Kültürel faaliyetlere katkısını hiçbir zaman esirgemeyen Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, Çanakkale’ye gezi düzenleyen Zafer Mahallesi sakinlerine ulaşım desteği sağladığı bildirildi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin açıklamasına göre, Nazilli Zafer Mahallesi sakinleri kurtuluş destanının yazıldığı toprakları gezdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz ulaşım desteği sağladığı gezide, tarihi yarımadayı ziyaret eden vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı. Rehber eşliğinde Mehmetçiğe Saygı Anıtı, Kilitbahir Kalesi, Mecidiye Şehitliği, 57. Alay Şehitliği, Şehitler Anıtı ile daha birçok anıt ve müzeleri ziyaret eden mahalle sakinleri şehitlerimizin ruhuna dualar okudu. Çanakkale’yi ilk kez gördüklerini ifade eden mahalle sakinleri gezi dolayısıyla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

”ÖZLEM BAŞKANA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Çanakkale ruhunu yerinde yaşadıkları için gururlandıklarını söyleyen Zafer Mahallesi Muhtarı Mustafa Certel, “Şehitlerimizin kahramanlıklarını unutmamak ve unutturmamak için mahalle sakinlerimizle birlikte Çanakkale’ye gezi düzenledik. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’ndan ulaşım desteği istedik. Sağ olsun başkanımız bizi kırmayarak talebimizi yerine getirdi. Özlem hanım sayesinde tarihe tanıklık ettik ve ecdadımızın ülkemizi nasıl kazandığını yakından görme fırsatı bulduk. Kendisine çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.