Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir’den transfer atağı

SPOR 28.05.2019 - 10:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3332+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den transfer atağı

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin ilk sezonunda ligde tutunmayı başaran Aydın Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına devam ediyor.

AYDIN- Bu sezon ligde üst sıralara oynamak isteyen mavi beyazlılarda yurt içi transferleri devam ederken, yurt dışından da ilk transferini gerçekleştirdi. Aydın Büyükşehir Belediyespor, Hollanda Milli Takımında oynayan ve Novara takımının smaçörü Celeste Plak’ı kadrosuna dahil etti. Bu transferin ardından önümüzdeki sezon Aydın Büyükşehir’de mücadele edecek olan Plak, sosyal medya hesabından “Çok mutlu ve heyecanlıyım. Gelecek sezon Aydın Büyükşehir Belediyespor’da oynayacağım. Bu benim için yeni bir deneyim olacak. Görüşmek üzere Aydın” diye paylaşımda bulundu.
Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin ilk sezonunda ligde tutunmayı başaran Aydın Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına devam ediyor.

AYDIN- Bu sezon ligde üst sıralara oynamak isteyen mavi beyazlılarda yurt içi transferleri devam ederken, yurt dışından da ilk transferini gerçekleştirdi. Aydın Büyükşehir Belediyespor, Hollanda Milli Takımında oynayan ve Novara takımının smaçörü Celeste Plak’ı kadrosuna dahil etti.

Bu transferin ardından önümüzdeki sezon Aydın Büyükşehir’de mücadele edecek olan Plak, sosyal medya hesabından “Çok mutlu ve heyecanlıyım. Gelecek sezon Aydın Büyükşehir Belediyespor’da oynayacağım. Bu benim için yeni bir deneyim olacak. Görüşmek üzere Aydın” diye paylaşımda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.