Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir’den suç duyurusu

GÜNCEL 06.12.2016 - 18:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2438+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den suç duyurusu

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu hedef alan iddialarla ilgili olarak suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

AYDIN - Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada şöyle denildi: “Bazı basın yayın organlarında, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çeçrioğlu’nu hedef alan gerçek dışı ve karalama maksatlı, iftira dolu yayınlar hakkında hukuki süreç başlatılarak tarafımızdan gerekli suç duyurularında bulunulmuştur. Basın etiğinin olmazsa olmazı, doğru ve objektif habercilik anlayışı ile uzaktan yakından ilgisi olmayan bu tip yayınlara karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yasal haklarımızı kullanmaya devam edeceğiz.  Aydın kamuoyunun bilgisine sunarız.”
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu hedef alan iddialarla ilgili olarak suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

AYDIN - Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Bazı basın yayın organlarında, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çeçrioğlu’nu hedef alan gerçek dışı ve karalama maksatlı, iftira dolu yayınlar hakkında hukuki süreç başlatılarak tarafımızdan gerekli suç duyurularında bulunulmuştur. Basın etiğinin olmazsa olmazı, doğru ve objektif habercilik anlayışı ile uzaktan yakından ilgisi olmayan bu tip yayınlara karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yasal haklarımızı kullanmaya devam edeceğiz.  Aydın kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.