Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehirden Nazilli’de müzik şöleni

MAGAZİN 03.04.2018 - 15:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3440+ kez okundu.
 

Büyükşehirden Nazilli’de müzik şöleni

Aydın Büyükşehir Belediyesi, sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduğunu göstererek Aydınlıları müzikle buluşturmaya devam ediyor.

AYDIN- Nazilli’de önümüzdeki günlerde ardı ardına etkinlik düzenleyecek olan Büyükşehir belediyesi, vatandaşları etkinliklere davet etti. Aydın Büyükşehir Beleyesi Kültür Merkezleri, Nazilli’de sanatseverleri konserler ve halk oyunları gösterisi ile buluşturacak. 6 Nisan Cuma günü saat 20.00’de ASKİ Nazilli Hizmet Binası ve çok amaçlı salonda gerçekleştirilecek olan gecede Şef Özcan Yılmaz yönetiminde Türk Halk Müziği konseri düzenlenecek. Birçok önemli eserin seslendirileceği gecede Nazilli’deki izleyicilere sanat dolu bir gece yaşatılacak. Bahar Konserleri ile vatandaşa müzik ziyafeti Kültürel faaliyetler kapsamında birbirinden farklı etkinliklere imza atan Büyükşehir Kültür Merkezleri, 10 Nisan Salı akşamı, kursiyerlerden oluşan halk dansları ve müzik gecesi ile sanatseverlerin karşısına çıkacak. 11 Nisan Çarşamba günü ise Şef Murat Akyüzlü’nün yönetiminde Türk Sanat Müziği Konseri ile Nazillililere müzik ziyafeti çektirilecek. Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri tarafından düzenlenecek olan etkinlikler ücretsiz olarak takip edilebilecek.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduğunu göstererek Aydınlıları müzikle buluşturmaya devam ediyor.

AYDIN- Nazilli’de önümüzdeki günlerde ardı ardına etkinlik düzenleyecek olan Büyükşehir belediyesi, vatandaşları etkinliklere davet etti.

Aydın Büyükşehir Beleyesi Kültür Merkezleri, Nazilli’de sanatseverleri konserler ve halk oyunları gösterisi ile buluşturacak. 6 Nisan Cuma günü saat 20.00’de ASKİ Nazilli Hizmet Binası ve çok amaçlı salonda gerçekleştirilecek olan gecede Şef Özcan Yılmaz yönetiminde Türk Halk Müziği konseri düzenlenecek. Birçok önemli eserin seslendirileceği gecede Nazilli’deki izleyicilere sanat dolu bir gece yaşatılacak.

Bahar Konserleri ile vatandaşa müzik ziyafeti

Kültürel faaliyetler kapsamında birbirinden farklı etkinliklere imza atan Büyükşehir Kültür Merkezleri, 10 Nisan Salı akşamı, kursiyerlerden oluşan halk dansları ve müzik gecesi ile sanatseverlerin karşısına çıkacak. 11 Nisan Çarşamba günü ise Şef Murat Akyüzlü’nün yönetiminde Türk Sanat Müziği Konseri ile Nazillililere müzik ziyafeti çektirilecek. Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri tarafından düzenlenecek olan etkinlikler ücretsiz olarak takip edilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.