Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Büyükşehir’den Nazilli’de halk konseri

MAGAZİN 04.09.2018 - 17:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3284+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den Nazilli’de halk konseri

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşları müzikle buluşturduğu halk konserleri devam ediyor.

AYDIN- Dün akşam Nazilli'nin İsabeyli Mahallesi'nde düzenlenen konserde Nazillili vatandaşlar müziğe doydu. Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Orkestrası'yla birlikte sevilen sanatçı Efe Dumancı'nın sahneye çıktığı geceye yediden yetmişe yüzlerce vatandaş katıldı. Nazillili vatandaşlar müzik dolu gece için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederken konserde şarkı söyleyip dans ettiler. Halk konserleri yıl boyunca Aydın'ın bütün ilçelerinde devam edecek. Bir sonraki konser ise perşembe günü Kuşadası Davutlar'da düzenlenecek.
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşları müzikle buluşturduğu halk konserleri devam ediyor.

AYDIN- Dün akşam Nazilli'nin İsabeyli Mahallesi'nde düzenlenen konserde Nazillili vatandaşlar müziğe doydu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Orkestrası'yla birlikte sevilen sanatçı Efe Dumancı'nın sahneye çıktığı geceye yediden yetmişe yüzlerce vatandaş katıldı.

Nazillili vatandaşlar müzik dolu gece için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederken konserde şarkı söyleyip dans ettiler.

Halk konserleri yıl boyunca Aydın'ın bütün ilçelerinde devam edecek. Bir sonraki konser ise perşembe günü Kuşadası Davutlar'da düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.