Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir’den Mustafa Savaş’a yalanlama

SİYASET 12.03.2019 - 15:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3396+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den Mustafa Savaş’a yalanlama

Aydın Büyükşehir Belediyesi, AK Parti Aydın Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın, bilboard açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

AYDIN- Savaş’ın konuşmalarının, yaklaşan yerel seçimler öncesinde vatandaşlarımızı yanlış bilgilendirmeye ve siyasi rant sağlamaya yönelik bir açıklama olduğu belirtilen Aydın Büyükşehir Belediyesi açıklamasında şöyle denildi: “AKP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın çeşitli mecralarda yer alan, “Aydın Büyükşehir Belediyesi billboardlar aracılığıyla yapmış olduğu reklamlara 100 milyon TL harcamıştır” açıklaması, gerçeği yansıtmadığı gibi yaklaşan yerel seçimler öncesinde vatandaşlarımızı yanlış bilgilendirmeye ve siyasi rant sağlamaya yönelik bir açıklamadır. Vatandaşlarımızın doğru bilgilendirilmesi adına AKP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın söz konusu açıklamasının kesinlikle gerçekleri yansıtmadığını ve bu konuda her türlü yasal yola başvurulacağını kamuoyunun bilgisine sunarız.”
Aydın Büyükşehir Belediyesi, AK Parti Aydın Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın, bilboard açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

AYDIN- Savaş’ın konuşmalarının, yaklaşan yerel seçimler öncesinde vatandaşlarımızı yanlış bilgilendirmeye ve siyasi rant sağlamaya yönelik bir açıklama olduğu belirtilen Aydın Büyükşehir Belediyesi açıklamasında şöyle denildi:

“AKP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın çeşitli mecralarda yer alan, “Aydın Büyükşehir Belediyesi billboardlar aracılığıyla yapmış olduğu reklamlara 100 milyon TL harcamıştır” açıklaması, gerçeği yansıtmadığı gibi yaklaşan yerel seçimler öncesinde vatandaşlarımızı yanlış bilgilendirmeye ve siyasi rant sağlamaya yönelik bir açıklamadır.

Vatandaşlarımızın doğru bilgilendirilmesi adına AKP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın söz konusu açıklamasının kesinlikle gerçekleri yansıtmadığını ve bu konuda her türlü yasal yola başvurulacağını kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.