Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehirden Lokma Hayrı

GENEL 14.01.2019 - 18:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3791+ kez okundu.
 

Büyükşehirden Lokma Hayrı

31 Aralık'ta Nazilli'nin Beyerli Mahallesi'ndeki yangına müdahale etmek için yola çıkıp yolda kaza yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Personeli’nin, tekrar böyle bir olay yaşamaması için Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından lokma hayrı yapılıp mevlid okutulduğu bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, Nazilli İtfaiye Amirliği'nde düzenlenen lokma hayrına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yanı sıra CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP ilçe yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Kaza yapan personel ve aileleriyle sohbet edip bir kez daha geçmiş olsun diyen Başkan Çerçioğlu, “Hepimize geçmiş olsun. Allah bir daha bir kaza vermesin, hepimizi kazalardan uzak tutsun. Aydın İtfaiyesi'ne özverili çalışmalardan dolayı Aydın halkı adına çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Bizler Nazilli sevdalısıyız, Aydın sevdalısıyız. İtfaiyemizle, büyükşehir personelimizle Aydın için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır, Başkan Çerçioğlu'nun Aydın İtfaiyesi’nin modern kalması için her türlü gayreti gösterdiğini belirtip “Başkanımızla gurur duyuyoruz. Her yangında durum değerlendirmesi alan başkanımıza bize verdiği destek için itfaiyeciler adına teşekkür ediyorum” dedi. Kazada ters dönen araçtaki üç itfaiye personeli hafif yaralanmıştı. İtfaiye personeli tedavilerinin ardından tekrar görevlerine başladı.
31 Aralık'ta Nazilli'nin Beyerli Mahallesi'ndeki yangına müdahale etmek için yola çıkıp yolda kaza yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Personeli’nin, tekrar böyle bir olay yaşamaması için Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından lokma hayrı yapılıp mevlid okutulduğu bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, Nazilli İtfaiye Amirliği'nde düzenlenen lokma hayrına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yanı sıra CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP ilçe yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kaza yapan personel ve aileleriyle sohbet edip bir kez daha geçmiş olsun diyen Başkan Çerçioğlu, “Hepimize geçmiş olsun. Allah bir daha bir kaza vermesin, hepimizi kazalardan uzak tutsun. Aydın İtfaiyesi'ne özverili çalışmalardan dolayı Aydın halkı adına çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Bizler Nazilli sevdalısıyız, Aydın sevdalısıyız. İtfaiyemizle, büyükşehir personelimizle Aydın için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır, Başkan Çerçioğlu'nun Aydın İtfaiyesi’nin modern kalması için her türlü gayreti gösterdiğini belirtip “Başkanımızla gurur duyuyoruz. Her yangında durum değerlendirmesi alan başkanımıza bize verdiği destek için itfaiyeciler adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kazada ters dönen araçtaki üç itfaiye personeli hafif yaralanmıştı. İtfaiye personeli tedavilerinin ardından tekrar görevlerine başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.