Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Büyükşehir’den lokma hayrı

GÜNCEL 19.03.2017 - 20:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3623+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den lokma hayrı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle şehitler için lokma hayrı gerçekleştirdi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102’inci yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü anısına şehitler için Efeler ve Nazilli başta olmak üzere bazı ilçelerde lokma hayrı gerçekleştirdi. Vatandaşlar lokma hayrına yoğun ilgi gösterirken uzun kuyruk oluşturdu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, aziz şehitlerimiz anısına lokma döktürdüklerini belirterek, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum” diye konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle şehitler için lokma hayrı gerçekleştirdi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102’inci yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü anısına şehitler için Efeler ve Nazilli başta olmak üzere bazı ilçelerde lokma hayrı gerçekleştirdi. Vatandaşlar lokma hayrına yoğun ilgi gösterirken uzun kuyruk oluşturdu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, aziz şehitlerimiz anısına lokma döktürdüklerini belirterek, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.