Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehirden kadınlara özel etkinlik

SANAT 10.03.2017 - 17:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3655+ kez okundu.
 

Büyükşehirden kadınlara özel etkinlik

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Türk Sanat Müziği Korosu Kadınlar Günü’ne özel Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda iki gün etkinlik düzenledi.

AYDIN- Şehir Tiyatrosu Genç Tiyatro Atölyesinin hazırladığı ve yönetmenliğini Murat Uysal’ın yaptığı “Bir Sessiz Çığlık” adlı oyun ile yine aynı akşam Kadınlar Tiyatrosu tarafından hazırlanan yönetmenliğini Hilal Hasanov’ın yaptığı “ Görüşmelik” adlı her iki oyunda vatandaşlardan alkış aldı. 9 Mart akşamı ise Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Murat Akyüzlü yönetiminde konser verdi. Kadınlar Günü’ne özel 26 eser seslendiren Koro Aydınlı sanatseverlerden büyük beğeni aldı. Konser sonunda hep bir ağızdan İzmir marşı söylendi. Vatandaşlar, sanata ve sanatçıya verdiği desteklerden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Türk Sanat Müziği Korosu Kadınlar Günü’ne özel Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda iki gün etkinlik düzenledi.

AYDIN- Şehir Tiyatrosu Genç Tiyatro Atölyesinin hazırladığı ve yönetmenliğini Murat Uysal’ın yaptığı “Bir Sessiz Çığlık” adlı oyun ile yine aynı akşam Kadınlar Tiyatrosu tarafından hazırlanan yönetmenliğini Hilal Hasanov’ın yaptığı “ Görüşmelik” adlı her iki oyunda vatandaşlardan alkış aldı.

9 Mart akşamı ise Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Murat Akyüzlü yönetiminde konser verdi. Kadınlar Günü’ne özel 26 eser seslendiren Koro Aydınlı sanatseverlerden büyük beğeni aldı. Konser sonunda hep bir ağızdan İzmir marşı söylendi.

Vatandaşlar, sanata ve sanatçıya verdiği desteklerden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.