Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir'den İsmet Sezgin için lokma hayrı

GENEL 07.12.2019 - 16:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2005+ kez okundu.
 

Büyükşehir'den İsmet Sezgin için lokma hayrı

Aydın Büyükşehir Belediyesi eski Aydın milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Sezgin’in aramızdan ayrılışının üçüncü yıldönümü için lokma hayrı yaptı.

AYDIN- Lokma hayrının ilki Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından adı yaşatılan İsmet Sezgin Parkı'nda yapıldı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı lokma hayrında konuşan İsmet Sezgin'in kızı Ayşe Sezgin "Aydın'ın vefasından dolayı çok gururluyum. Babamın yıllarını verdiği bu şehre boşuna emek vermediğini görüyorum. Sevenlerinin bugünü hatırlamaları bizler için çok özel. Nurlar içerisinde yatsın" diye konuştu. İsmet Sezgin için Bey Camisi'nin yanında da Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından lokma hayrı yapıldı. Lokma hayrını alan vatandaşlar Aydın'ın yetiştirdiği en önemli devlet adamlarından olan İsmet Sezgin'in anısını yaşattığı için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi eski Aydın milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Sezgin’in aramızdan ayrılışının üçüncü yıldönümü için lokma hayrı yaptı.

AYDIN- Lokma hayrının ilki Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından adı yaşatılan İsmet Sezgin Parkı'nda yapıldı.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı lokma hayrında konuşan İsmet Sezgin'in kızı Ayşe Sezgin "Aydın'ın vefasından dolayı çok gururluyum. Babamın yıllarını verdiği bu şehre boşuna emek vermediğini görüyorum. Sevenlerinin bugünü hatırlamaları bizler için çok özel. Nurlar içerisinde yatsın" diye konuştu.

İsmet Sezgin için Bey Camisi'nin yanında da Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından lokma hayrı yapıldı. Lokma hayrını alan vatandaşlar Aydın'ın yetiştirdiği en önemli devlet adamlarından olan İsmet Sezgin'in anısını yaşattığı için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.