Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir’den Efeler’de asfalt seferberliği

GÜNCEL 07.10.2017 - 17:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1587+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den Efeler’de asfalt seferberliği

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatıyla il genelinde yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmalarına Efeler'de de aralıksız devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Belediyeden edinilen bilgiye göre, ilçede yoğun çalışma programı uygulayan büyükşehir belediyesi ekipleri, ilçenin çeşitli mevkilerinde asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmalarıyla altyapı çalışmalarını eşzamanlı olarak sürdürüyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Efeler Mahallesi Hürriyet Bulvarı üzerindeki asfalt çalışmalarına da devam ediyor. Yol yapım ekipleri çalışma kapsamında1100 metrelik yoldaki parke taşlarını söktü. 12 bin metrekarelik alanda devam edilen çalışmalarda temel malzeme serimi bitirildi ve sıcak asfalt dökülmeye başlandı. Hürriyet Bulvarı üzerindeki çalışmanın kısa sürede bitirilmesi planlanıyor. Yapılan bu çalışma en çok yoldan şikâyetçi olan vatandaşları sevindirirken vatandaşlar yolu yenilediği için başkan Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler.
Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatıyla il genelinde yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmalarına Efeler'de de aralıksız devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Belediyeden edinilen bilgiye göre, ilçede yoğun çalışma programı uygulayan büyükşehir belediyesi ekipleri, ilçenin çeşitli mevkilerinde asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmalarıyla altyapı çalışmalarını eşzamanlı olarak sürdürüyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Efeler Mahallesi Hürriyet Bulvarı üzerindeki asfalt çalışmalarına da devam ediyor. Yol yapım ekipleri çalışma kapsamında1100 metrelik yoldaki parke taşlarını söktü. 12 bin metrekarelik alanda devam edilen çalışmalarda temel malzeme serimi bitirildi ve sıcak asfalt dökülmeye başlandı. Hürriyet Bulvarı üzerindeki çalışmanın kısa sürede bitirilmesi planlanıyor.

Yapılan bu çalışma en çok yoldan şikâyetçi olan vatandaşları sevindirirken vatandaşlar yolu yenilediği için başkan Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.