Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Büyükşehirden çorba ikramı

GENEL 12.02.2019 - 15:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3173+ kez okundu.
 

Büyükşehirden çorba ikramı

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Efeler Salı Pazarın’da esnaf ve vatandaşlara sıcak çorba ikram ettiği bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi Efeler Salı Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlara çorba ikramında bulundu. Sabahın erken saatlerinde çorba dağıtımına başlayan Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Tezgâhlarını açan esnaflar ve sabahın erken saatlerinde alışverişe gelen vatandaşlar sıcak çorba ikramıyla karşılanmalarından dolayı büyük memnuniyet içerisinde olduklarını ifade etti. Sıcak çorbalarını yudumlayan esnaf ve vatandaşlar, soğuk kış günlerinde böylesi bir uygulamayı hayata geçirdiği için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Bir vatandaşın “Özlem Çerçioğlu’nun bu soğuk kış günü böylesi bir hizmet sunması bizler için büyük jest. Kendisini seviyor, hizmetlerini takdirle karşılıyoruz. Başkanımıza desteğimiz hep sürecek” demesi üzerine çok sayıda vatandaş da “Allah razı olsun başkanımızdan. Sağ olsun, çok memnunuz” diyerek destek mesajları verdi. BAŞKAN ÇERÇİOĞLU “HALKIMIZIN HER DAİM YANINDA OLDUK, HEP DE OLACAĞIZ” Öte yandan sıcak çorba uygulamasının aralıksız devam edeceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “Üretici, esnaf ve vatandaşlarımızın her daim yanında olduk, hep de olacağız. Soğuk kış günlerinde Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak sıcak çorba uygulamamız aralıksız sürecek. Tüm vatandaşlarımıza afiyet olsun” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Efeler Salı Pazarın’da esnaf ve vatandaşlara sıcak çorba ikram ettiği bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi Efeler Salı Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlara çorba ikramında bulundu. Sabahın erken saatlerinde çorba dağıtımına başlayan Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Tezgâhlarını açan esnaflar ve sabahın erken saatlerinde alışverişe gelen vatandaşlar sıcak çorba ikramıyla karşılanmalarından dolayı büyük memnuniyet içerisinde olduklarını ifade etti. Sıcak çorbalarını yudumlayan esnaf ve vatandaşlar, soğuk kış günlerinde böylesi bir uygulamayı hayata geçirdiği için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Bir vatandaşın “Özlem Çerçioğlu’nun bu soğuk kış günü böylesi bir hizmet sunması bizler için büyük jest. Kendisini seviyor, hizmetlerini takdirle karşılıyoruz. Başkanımıza desteğimiz hep sürecek” demesi üzerine çok sayıda vatandaş da “Allah razı olsun başkanımızdan. Sağ olsun, çok memnunuz” diyerek destek mesajları verdi.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU “HALKIMIZIN HER DAİM YANINDA OLDUK, HEP DE OLACAĞIZ”

Öte yandan sıcak çorba uygulamasının aralıksız devam edeceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “Üretici, esnaf ve vatandaşlarımızın her daim yanında olduk, hep de olacağız. Soğuk kış günlerinde Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak sıcak çorba uygulamamız aralıksız sürecek. Tüm vatandaşlarımıza afiyet olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.