Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir'den binlerce vatandaşa iftar yemeği

GÜNCEL 02.06.2018 - 17:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3449+ kez okundu.
 

Büyükşehir'den binlerce vatandaşa iftar yemeği

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlarla iftar sofralarında buluşmaya devam ettiği bildirildi.

KUŞADASI-  Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bu yıl 17 ilçenin tamamında 500 noktada 600 bin vatandaşa iftar yemeği verecek olan Büyükşehir Belediyesi, dün akşam Kuşadası Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Diğer iftar yemekleri gibi Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğine de binlerce vatandaş katıldı. Vatandaşlar oruçlarını açarken Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da vatandaşların ramazan aylarını kutlayıp ramazanın tüm vatandaşlara sağlık, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesini diledi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlarla iftar sofralarında buluşmaya devam ettiği bildirildi.

KUŞADASI-  Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bu yıl 17 ilçenin tamamında 500 noktada 600 bin vatandaşa iftar yemeği verecek olan Büyükşehir Belediyesi, dün akşam Kuşadası Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Diğer iftar yemekleri gibi Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğine de binlerce vatandaş katıldı.

Vatandaşlar oruçlarını açarken Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da vatandaşların ramazan aylarını kutlayıp ramazanın tüm vatandaşlara sağlık, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesini diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.