Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir’den bayram temizliği

GÜNCEL 23.08.2017 - 12:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3853+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den bayram temizliği

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, Kurban Bayramı öncesi kentte bayram temizliği gerçekleştirmekte olduğu bildirildi.

AYDIN- Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı Temizlik Ekibi, aşırı sıcaklık nedeni ile artış gösteren yabani otların temizliği ile çim biçme çalışmalarını şehrin dört bir yanındaki sorumluluk alanlarında sürdürüyor. Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra; meydan, bulvar, caddelerdeki refüj ve yan bantlarda yabani ot temizliği çalışmaları gerçekleştirilirken bu alanlardaki çiçeklerin ve ağaçların daha kolay büyümesi sağlanıyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından uzman teknik personel denetiminde 50 personel ile gerçekleştirilen çalışmalar bayrama kadar yoğun bir şekilde sürecek. Temizlik çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren Aydınlı vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini ilettiler.
Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, Kurban Bayramı öncesi kentte bayram temizliği gerçekleştirmekte olduğu bildirildi.

AYDIN- Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı Temizlik Ekibi, aşırı sıcaklık nedeni ile artış gösteren yabani otların temizliği ile çim biçme çalışmalarını şehrin dört bir yanındaki sorumluluk alanlarında sürdürüyor.

Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra; meydan, bulvar, caddelerdeki refüj ve yan bantlarda yabani ot temizliği çalışmaları gerçekleştirilirken bu alanlardaki çiçeklerin ve ağaçların daha kolay büyümesi sağlanıyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından uzman teknik personel denetiminde 50 personel ile gerçekleştirilen çalışmalar bayrama kadar yoğun bir şekilde sürecek.

Temizlik çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren Aydınlı vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.