Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir’den, akciğer solunum testi uygulaması

SAĞLIK 20.04.2017 - 18:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2850+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den, akciğer solunum testi uygulaması

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kent Meydanı’nda kurduğu çadırda vatandaşlara akciğer solunum testi uygulaması başlattı.

AYDIN- Atatürk Kent Meydanı’nda vatandaşların tansiyon ölçümü ile akciğer solunum testi yapılıyor. Efelerden sonra 17 ilçede de yapılacak olan akciğer testine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi, uzun kuyruklar oluşturdu. Aydın il genelinde 100 bin kişinin akciğer testi yaptırması bekleniyor. Vatandaşlar sağlıktan daha önemli hiçbir şeyin olmadığını söyleyerek, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kent Meydanı’nda kurduğu çadırda vatandaşlara akciğer solunum testi uygulaması başlattı.

AYDIN- Atatürk Kent Meydanı’nda vatandaşların tansiyon ölçümü ile akciğer solunum testi yapılıyor. Efelerden sonra 17 ilçede de yapılacak olan akciğer testine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi, uzun kuyruklar oluşturdu. Aydın il genelinde 100 bin kişinin akciğer testi yaptırması bekleniyor.

Vatandaşlar sağlıktan daha önemli hiçbir şeyin olmadığını söyleyerek, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.