Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir yaz etkinliklerine yoğun ilgi

GÜNCEL 24.07.2017 - 19:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3171+ kez okundu.
 

Büyükşehir yaz etkinliklerine yoğun ilgi

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri 2017 Yaz Etkinlikleri, 17 ilçede 26 Kültür Merkezi’nde öğrencilerin yoğun ilgi ve katılımıyla devam ediyor.

AYDIN- 19 Ağustos’a kadar devam edecek olan yaz döneminde; çocuk ve gençlere sağlıklı bir yaşam kültürünü benimsetmek, öğrencilerin zamanlarını en kaliteli ve verimli şekilde geçirmelerini sağlamak için etkinlikler hazırlayan Kültür Merkezleri, öğrencilerin var olan yeteneklerini açığa çıkarmakla beraber yeni beceriler kazanmalarını ve bu becerileri eğlenerek öğrenmelerini de sağlıyor. Kültür Merkezleri’nde Yüzme, Basketbol, Futbol, Voleybol, Modern Dans, Tenis, Jimnastik, Masa Tenisi, Badminton, Gitar, Resim, Bağlama, Halk Oyunları, Keman, Bale, Mental, Aritmetik, Akıl Oyunları ve daha bunun gibi birçok sosyal kulüp faaliyeti ücretsiz olarak Aydın halkının hizmetine sunuldu. Ayrıca, Kültür Merkezleri bünyesinde hizmet veren Bilim ve Deney Evi'nde bu yıl ilk kez gerçekleşen botanik kulübüne de ilgi yoğun olmaya devam ediyor. Kültür Merkezleri yaz etkinliklerinden duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenci ve veliler Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini ilettiler.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri 2017 Yaz Etkinlikleri, 17 ilçede 26 Kültür Merkezi’nde öğrencilerin yoğun ilgi ve katılımıyla devam ediyor.

AYDIN- 19 Ağustos’a kadar devam edecek olan yaz döneminde; çocuk ve gençlere sağlıklı bir yaşam kültürünü benimsetmek, öğrencilerin zamanlarını en kaliteli ve verimli şekilde geçirmelerini sağlamak için etkinlikler hazırlayan Kültür Merkezleri, öğrencilerin var olan yeteneklerini açığa çıkarmakla beraber yeni beceriler kazanmalarını ve bu becerileri eğlenerek öğrenmelerini de sağlıyor.

Kültür Merkezleri’nde Yüzme, Basketbol, Futbol, Voleybol, Modern Dans, Tenis, Jimnastik, Masa Tenisi, Badminton, Gitar, Resim, Bağlama, Halk Oyunları, Keman, Bale, Mental, Aritmetik, Akıl Oyunları ve daha bunun gibi birçok sosyal kulüp faaliyeti ücretsiz olarak Aydın halkının hizmetine sunuldu.

Ayrıca, Kültür Merkezleri bünyesinde hizmet veren Bilim ve Deney Evi'nde bu yıl ilk kez gerçekleşen botanik kulübüne de ilgi yoğun olmaya devam ediyor.

Kültür Merkezleri yaz etkinliklerinden duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenci ve veliler Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.