Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir ve Söke Belediyesi el ele

SİYASET 29.05.2020 - 01:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4309+ kez okundu.
 

Büyükşehir ve Söke Belediyesi el ele

Başkan Tuncel; “Özlem Başkanımızla birlikte el ele, uyum içinde Söke’miz için çalışıyoruz”

AYDIN - Büyükşehir ve Söke Belediyesi’nin hizmetleri hız kesmiyor. Söke; bir yandan Büyükşehir Belediyesi hizmetleri, bir yandan Söke Belediyesi’nin hizmetleri ile adeta şaha kalktı. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Söke merkez ve çevre mahallelerde üst yapı çalışmalarının yanında kırsal mahallelerde içme suyu hatlarının yenilenmesi ve kanalizasyon hatlarının döşenmesi gibi büyük altyapı projeleri devam ediyor. Söke Belediyesi de kendi sorumluluk alanı içinde bulunan Söke Merkez ve çevre mahallelerde en az 6 ekibi ile yol yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Diğer taraftan iki belediye park ve temizlik işlerinde de göz alıcı işler ortaya koyuyor. “Koronavirüs Sürecinde İki Belediye Söke’de İyi Sınav Verdi” Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Söke Belediyesi’nin uyumlu çalışması Koronavirüs (Covid-19) salgın mücadelesinde de gözlerden kaçmadı. İki Belediyeye bağlı ekipler sürecin başından bu yana Söke’de ilaçlanmadık, dezenfekte edilmedik nokta bırakmadı. İlçede bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına bu mücadelede lojistik güç sağlayan Söke Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs sürecinde sosyal projeleri ile de vatandaşları yalnız bırakmadı. “Büyükşehir ile El Ele Söke İçin Çalışıyoruz” Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Covid-19 süreci birçok şeyi olduğu gibi, projelerin hayata geçme hızını engelledi. Ancak bu süreci hazırlıklarımızı yaparak değerlendirdik. Büyükşehir Belediyemiz ile beraber Söke’nin ihtiyacı olan ve özlem duyduğu projeleri hayata geçireceğiz. Geçtiğimiz Çarşamba günü Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu bir araya gelerek, yapacağımız işleri değerlendirdiğimiz uzun bir görüşmemiz oldu. Düşündüğümüz projeler konusunda fikir alışverişinde bulunduk, yakın zamanda harekete geçeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Başkanımızla birlikte el ele, uyum içinde Söke’miz için çalışıyoruz” dedi.
Başkan Tuncel; “Özlem Başkanımızla birlikte el ele, uyum içinde Söke’miz için çalışıyoruz”

AYDIN - Büyükşehir ve Söke Belediyesi’nin hizmetleri hız kesmiyor. Söke; bir yandan Büyükşehir Belediyesi hizmetleri, bir yandan Söke Belediyesi’nin hizmetleri ile adeta şaha kalktı. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Söke merkez ve çevre mahallelerde üst yapı çalışmalarının yanında kırsal mahallelerde içme suyu hatlarının yenilenmesi ve kanalizasyon hatlarının döşenmesi gibi büyük altyapı projeleri devam ediyor. Söke Belediyesi de kendi sorumluluk alanı içinde bulunan Söke Merkez ve çevre mahallelerde en az 6 ekibi ile yol yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Diğer taraftan iki belediye park ve temizlik işlerinde de göz alıcı işler ortaya koyuyor.

“Koronavirüs Sürecinde İki Belediye Söke’de İyi Sınav Verdi”

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Söke Belediyesi’nin uyumlu çalışması Koronavirüs (Covid-19) salgın mücadelesinde de gözlerden kaçmadı. İki Belediyeye bağlı ekipler sürecin başından bu yana Söke’de ilaçlanmadık, dezenfekte edilmedik nokta bırakmadı. İlçede bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına bu mücadelede lojistik güç sağlayan Söke Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs sürecinde sosyal projeleri ile de vatandaşları yalnız bırakmadı.

“Büyükşehir ile El Ele Söke İçin Çalışıyoruz”

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Covid-19 süreci birçok şeyi olduğu gibi, projelerin hayata geçme hızını engelledi. Ancak bu süreci hazırlıklarımızı yaparak değerlendirdik. Büyükşehir Belediyemiz ile beraber Söke’nin ihtiyacı olan ve özlem duyduğu projeleri hayata geçireceğiz. Geçtiğimiz Çarşamba günü Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu bir araya gelerek, yapacağımız işleri değerlendirdiğimiz uzun bir görüşmemiz oldu. Düşündüğümüz projeler konusunda fikir alışverişinde bulunduk, yakın zamanda harekete geçeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Başkanımızla birlikte el ele, uyum içinde Söke’miz için çalışıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.