Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir vatandaşla bayramlaştı

GÜNCEL 03.09.2017 - 12:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3272+ kez okundu.
 

Büyükşehir vatandaşla bayramlaştı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki 225 camide sabah namazında vatandaşlarla bayramlaştı.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi bayram namazından sonra il genelinde 225 camide vatandaşlarla bayramlaştı, özel kutularda hazırlanmış lokumları ikram etti. Büyükşehir’in kendileriyle bayramlaşmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Bizleri hiç bir zaman unutmayan ve lokum ikram ederek bayramımızı kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki 225 camide sabah namazında vatandaşlarla bayramlaştı.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi bayram namazından sonra il genelinde 225 camide vatandaşlarla bayramlaştı, özel kutularda hazırlanmış lokumları ikram etti.

Büyükşehir’in kendileriyle bayramlaşmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Bizleri hiç bir zaman unutmayan ve lokum ikram ederek bayramımızı kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.