Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir TIR'ı Sarıkemer'de

GÜNCEL 07.01.2019 - 16:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3646+ kez okundu.
 

Büyükşehir TIR'ı Sarıkemer'de

Bu hafta boyuncu Söke ve Didim Bölgesi’ndeki mahallelerde vatandaşların taleplerinin dinleneceği Büyükşehir Belediyesi TIR'ının, bugün Söke Sarıkemer'de olduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları mobil araçta vatandaşların taleplerini dinleyip hemen yerine getirdi veya yerine getirilmesi için ilgili birime aktardı. Mobil araçta, Büyükşehir Belediyesi bürokratları tarafından vatandaşlara Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin mahallelerine, Söke'ye ve Aydın geneline yapılan yatırımlar ve verilen hizmetlerle ilgili bilgi de verildi. Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi'nin mahallelerine kadar gelerek kendilerini dinlediği için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür edip kendisine desteklerinin devam edeceğini söyledi. Mobil araç yarın (8 Ocak Salı) Söke Atburgazı'nda, 9 Ocak Çarşamba günü Didim merkezde, 10 Ocak Perşembe günü Didim Akyeniköy'de, 11 Ocak Cuma günü Söke Güllübahçe'de ve 12 Ocak Cumartesi günü Söke Yenidoğan'da olacak.
Bu hafta boyuncu Söke ve Didim Bölgesi’ndeki mahallelerde vatandaşların taleplerinin dinleneceği Büyükşehir Belediyesi TIR'ının, bugün Söke Sarıkemer'de olduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları mobil araçta vatandaşların taleplerini dinleyip hemen yerine getirdi veya yerine getirilmesi için ilgili birime aktardı.

Mobil araçta, Büyükşehir Belediyesi bürokratları tarafından vatandaşlara Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin mahallelerine, Söke'ye ve Aydın geneline yapılan yatırımlar ve verilen hizmetlerle ilgili bilgi de verildi. Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi'nin mahallelerine kadar gelerek kendilerini dinlediği için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür edip kendisine desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Mobil araç yarın (8 Ocak Salı) Söke Atburgazı'nda, 9 Ocak Çarşamba günü Didim merkezde, 10 Ocak Perşembe günü Didim Akyeniköy'de, 11 Ocak Cuma günü Söke Güllübahçe'de ve 12 Ocak Cumartesi günü Söke Yenidoğan'da olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.