Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Büyükşehir TIR'ı Bozdoğan'da

GÜNCEL 06.11.2018 - 18:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2223+ kez okundu.
 

Büyükşehir TIR'ı Bozdoğan'da

Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları vatandaşlarla her yerde buluşabilmek için özel olarak dizayn edilen büyükşehir TIR'ıyla Bozdoğan'a gelerek vatandaşların ve muhtarların taleplerini dinledi.

AYDIN- Onlarca muhtarla ve yüzlerce vatandaşla bir araya gelen bürokratlar, Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerle ilgili bilgi verdi, vatandaşların devam eden çalışmalarla ilgili sorularını yanıtladı. Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın da büyükşehrin mobil aracını ziyaret ederken, Bozdoğan Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerle ilgili de bilgi verdi. Başkan Apaydın, büyükşehir TIR'ının vatandaşları dinlemek için Bozdoğan'a gelmesinden mutlu olduklarını belirtti. Vatandaşlar bürokratlara taleplerini iletmelerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalardan dolayı da Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler. Vatandaşlar büyükşehir bürokratlarının mobil araçla ilçelerine gelmelerine de çok sevindiklerini ifade ettiler. Vatandaşların talepleri büyükşehir bürokratları tarafından yerine getirilirken bürokratlar mobil araçla yarın Söke'de, perşembe günü Germencik'te ve cuma günü de İncirliova'da vatandaşlarla bir araya gelecek.
Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları vatandaşlarla her yerde buluşabilmek için özel olarak dizayn edilen büyükşehir TIR'ıyla Bozdoğan'a gelerek vatandaşların ve muhtarların taleplerini dinledi.

AYDIN- Onlarca muhtarla ve yüzlerce vatandaşla bir araya gelen bürokratlar, Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerle ilgili bilgi verdi, vatandaşların devam eden çalışmalarla ilgili sorularını yanıtladı.

Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın da büyükşehrin mobil aracını ziyaret ederken, Bozdoğan Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerle ilgili de bilgi verdi. Başkan Apaydın, büyükşehir TIR'ının vatandaşları dinlemek için Bozdoğan'a gelmesinden mutlu olduklarını belirtti.

Vatandaşlar bürokratlara taleplerini iletmelerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalardan dolayı da Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler. Vatandaşlar büyükşehir bürokratlarının mobil araçla ilçelerine gelmelerine de çok sevindiklerini ifade ettiler.

Vatandaşların talepleri büyükşehir bürokratları tarafından yerine getirilirken bürokratlar mobil araçla yarın Söke'de, perşembe günü Germencik'te ve cuma günü de İncirliova'da vatandaşlarla bir araya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.