Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Büyükşehir sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor

GENEL 26.12.2018 - 18:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2824+ kez okundu.
 

Büyükşehir sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Aydın genelinde yol yapım çalışmalarına devam etiği bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, vatandaşları kaliteli yollarla buluşturmak için sürdürülen çalışmalarla Söke'de Faik Kocagöz Caddesi ve Söke Mehmet Semerci Caddesi'nde Efeler Baltaköy'de, Germencik Karaağaçlı'da sıcak asfalt çalışmaları bitirildi. Vatandaşlar kendilerini kaliteli yollarla buluşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Kuyucak Horsunlu Okullar Caddesi'nde ve daha sonrasında Ali Bilgin Caddesi'nde ise asfaltlama öncesi hazırlık çalışmalarına başlandı. Önümüzdeki süreçte Okullar Caddesi de sıcak asfaltla kaplanarak vatandaşların kullanımına açılacak. Aydın'da yol yapım çalışmalarının devam edeceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu "Aydın'da Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanındaki bütün yolları kaliteli hale getiriyoruz. Yol yapım çalışmalarımız 2019'da da tüm hızıyla devam edecek. Vatandaşlarımıza yapacağımızın sözünü verdiğimiz bütün yolları yapacağız. Biz çalışıyoruz, Aydın kazanıyor" diye konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Aydın genelinde yol yapım çalışmalarına devam etiği bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, vatandaşları kaliteli yollarla buluşturmak için sürdürülen çalışmalarla Söke'de Faik Kocagöz Caddesi ve Söke Mehmet Semerci Caddesi'nde Efeler Baltaköy'de, Germencik Karaağaçlı'da sıcak asfalt çalışmaları bitirildi. Vatandaşlar kendilerini kaliteli yollarla buluşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Kuyucak Horsunlu Okullar Caddesi'nde ve daha sonrasında Ali Bilgin Caddesi'nde ise asfaltlama öncesi hazırlık çalışmalarına başlandı. Önümüzdeki süreçte Okullar Caddesi de sıcak asfaltla kaplanarak vatandaşların kullanımına açılacak.

Aydın'da yol yapım çalışmalarının devam edeceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu "Aydın'da Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanındaki bütün yolları kaliteli hale getiriyoruz. Yol yapım çalışmalarımız 2019'da da tüm hızıyla devam edecek. Vatandaşlarımıza yapacağımızın sözünü verdiğimiz bütün yolları yapacağız. Biz çalışıyoruz, Aydın kazanıyor" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.