Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Büyükşehir şehit yakınlarını ve gazileri buluşturdu

GÜNCEL 19.03.2019 - 10:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3857+ kez okundu.
 

Büyükşehir şehit yakınlarını ve gazileri buluşturdu

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 104. yılı sebebiyle yemek düzenlediği bildirildi.

AYDIN- Aydın'ın dört bir köşesinden şehit yakınlarının, gazilerin ve gazi yakınlarının katıldığı yemekte konuşan Başkan Çerçioğlu, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere olmak tüm şehitlerimizi minnetle ve saygıyla anıyoruz, gazilerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Şehit yakınlarıyla ve gazilerle sohbet eden Başkan Çerçioğlu onların Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden taleplerini de dinledi. ''18 Mart günleri haricinde hatırlanmıyoruz'' Yemekte konuşma yapan Aydın Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Ece ise şehit aileleri ve gaziler olarak Başkan Çerçioğlu ve Başkan Atay'ı desteklemeye devam edeceklerini söyleyip "Birileri bizleri hep unuttu ve hep ayrımcılığa uğradık. Bizler şehit yakınları ve gaziler olarak olay anı, 18 Eylül ve 18 Mart günleri haricinde hatırlanmıyoruz. Bizler de 31 Mart'ta şimdiye kadar bizleri unutanları unutalım. Bizlerin her zaman yanında duran, her türlü desteği her zaman veren başkanlarımız Özlem Çerçioğlu ve Mehmet Fatih Atay bizleri bir araya getirdi. Umuyoruz ki başkanlarımızı 1 Nisan günü makamlarınızda tebrikleri kabul ediyor görürüz" diye konuştu. Ece'nin bu sözleri şehit yakınları ve gaziler tarafından uzun süre alkışlandı.  Yemekte Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmenleri bir müzik dinletisi sunarken Aydın Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu da zeybek gösterisi gerçekleştirdi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 104. yılı sebebiyle yemek düzenlediği bildirildi.

AYDIN- Aydın'ın dört bir köşesinden şehit yakınlarının, gazilerin ve gazi yakınlarının katıldığı yemekte konuşan Başkan Çerçioğlu, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere olmak tüm şehitlerimizi minnetle ve saygıyla anıyoruz, gazilerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Şehit yakınlarıyla ve gazilerle sohbet eden Başkan Çerçioğlu onların Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden taleplerini de dinledi.

''18 Mart günleri haricinde hatırlanmıyoruz''

Yemekte konuşma yapan Aydın Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Ece ise şehit aileleri ve gaziler olarak Başkan Çerçioğlu ve Başkan Atay'ı desteklemeye devam edeceklerini söyleyip "Birileri bizleri hep unuttu ve hep ayrımcılığa uğradık. Bizler şehit yakınları ve gaziler olarak olay anı, 18 Eylül ve 18 Mart günleri haricinde hatırlanmıyoruz. Bizler de 31 Mart'ta şimdiye kadar bizleri unutanları unutalım. Bizlerin her zaman yanında duran, her türlü desteği her zaman veren başkanlarımız Özlem Çerçioğlu ve Mehmet Fatih Atay bizleri bir araya getirdi. Umuyoruz ki başkanlarımızı 1 Nisan günü makamlarınızda tebrikleri kabul ediyor görürüz" diye konuştu. Ece'nin bu sözleri şehit yakınları ve gaziler tarafından uzun süre alkışlandı. 

Yemekte Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmenleri bir müzik dinletisi sunarken Aydın Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu da zeybek gösterisi gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.