Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir Sazlı ve Savuca’da sondaj çalışması başlattı

GÜNCEL 02.07.2019 - 14:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3936+ kez okundu.
 

Büyükşehir Sazlı ve Savuca’da sondaj çalışması başlattı

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatı ile Sazlı Mahallesi’ne hizmet verecek yeni bir içme suyu artezyeni için Savuca Mahallesi’ne ek bir sondaj çalışması başlattı.

AYDIN  - Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Başkan Çerçioğlu’nun talimatları ile Söke’ye çağ atlatacak çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Söke’nin Sazlı Mahallesi’ne hizmet verecek içme suyu artezyen çalışmalarına başlayan ekipler, 60 metreden su çıkarmak için Bağarası Mahallesi’nde yoğun mesai harcıyor. Çalışma hakkında bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, bölgedeki içme suyu sıkıntısının Başkan Özlem Çerçioğlu sayesinde tarihe karıştığını ifade etti. Akkentli, “Geçtiğimiz beş yıllık süreçte Sayın Başkanımızın talimatları ile vatandaşlarımıza su sıkıntısı yaşatmadık. Yaptığımız bu çalışmalar ileride oluşabilecek sıkıntılar için. Latmos Bölgesi’ne hizmet vermesi için Kisir Mahallemizde yeni bir içme suyu artezyen çalışması yapmıştık. Şimdi ise Sazlı Mahallemize hizmet vermesi için Bağarası Mahallemiz de çalışma yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. 60 metrede suyu bulacağımızı tahmin ediyorum. Saniyede 15 litre su hedefliyoruz” dedi. Yapılan çalışmaları yerinde görmek için bölgeye giden CHP Önceki Dönem İl Yönetim Kurulu Üyesi Adil Özdemir de, “Topuklu Efemiz Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum. Sazlı Mahallesi’ne yapılan hizmetler için teşekkür ediyorum. Seçimden önce konuşmuştuk şimdi ise yapılıyor. Çok teşekkür ederim” dedi. Savuca Mahallesi’ne yapılan sondaj çalışması hakkında açıklama yapan Mahalle Muhtarı Tuncel Uyanık ise, “Başkanımız Özlem Çerçioğlu’ndan sondaj talebinde bulunduk. Kendisi hemen ekiplere talimat verdi. Başkanımız bir dediğimizi ikiletmiyor. Allah Topuklu Efemizden ve ekibinden razı olsun. Çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatı ile Sazlı Mahallesi’ne hizmet verecek yeni bir içme suyu artezyeni için Savuca Mahallesi’ne ek bir sondaj çalışması başlattı.

AYDIN  - Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Başkan Çerçioğlu’nun talimatları ile Söke’ye çağ atlatacak çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Söke’nin Sazlı Mahallesi’ne hizmet verecek içme suyu artezyen çalışmalarına başlayan ekipler, 60 metreden su çıkarmak için Bağarası Mahallesi’nde yoğun mesai harcıyor.

Çalışma hakkında bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, bölgedeki içme suyu sıkıntısının Başkan Özlem Çerçioğlu sayesinde tarihe karıştığını ifade etti. Akkentli, “Geçtiğimiz beş yıllık süreçte Sayın Başkanımızın talimatları ile vatandaşlarımıza su sıkıntısı yaşatmadık. Yaptığımız bu çalışmalar ileride oluşabilecek sıkıntılar için. Latmos Bölgesi’ne hizmet vermesi için Kisir Mahallemizde yeni bir içme suyu artezyen çalışması yapmıştık. Şimdi ise Sazlı Mahallemize hizmet vermesi için Bağarası Mahallemiz de çalışma yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. 60 metrede suyu bulacağımızı tahmin ediyorum. Saniyede 15 litre su hedefliyoruz” dedi.

Yapılan çalışmaları yerinde görmek için bölgeye giden CHP Önceki Dönem İl Yönetim Kurulu Üyesi Adil Özdemir de, “Topuklu Efemiz Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum. Sazlı Mahallesi’ne yapılan hizmetler için teşekkür ediyorum. Seçimden önce konuşmuştuk şimdi ise yapılıyor. Çok teşekkür ederim” dedi.

Savuca Mahallesi’ne yapılan sondaj çalışması hakkında açıklama yapan Mahalle Muhtarı Tuncel Uyanık ise, “Başkanımız Özlem Çerçioğlu’ndan sondaj talebinde bulunduk. Kendisi hemen ekiplere talimat verdi. Başkanımız bir dediğimizi ikiletmiyor. Allah Topuklu Efemizden ve ekibinden razı olsun. Çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.