Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir Nazilli'de çalışıyor

GÜNCEL 30.01.2019 - 13:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3443+ kez okundu.
 

Büyükşehir Nazilli'de çalışıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, il genelinde olduğu gibi Nazilli'de de çalışmalara devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, vatandaşların Nazilli’nin daha güzel ve modern görünmesi için yapılan çalışmaların Nazilli'ye çok yakıştığını söyledi. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri peyzaj çalışmalarını Ordu Caddesi, Hürriyet Caddesi, Sanayi Kavşağı, Mehmet Özalp Kavşağı başta olmak üzere Nazilli'nin bütün refüj ve bulvarlarında gerçekleştirdi. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından daha estetik bir görünüm için çalışmalarda, mevsim çiçeklerinin yanı sıra dolamit ve cüruf taşlarıyla da çeşitli desen çalışmaları yapıldı. Çalışmalarda estetik görünüm için lükstrüm ağaçları da kullanıldı. Diğer taraftan mahallelerden gelen taleplere göre Nazilli genelindeki tüm mahallelerde ağaç budama ve çevre temizliği çalışmalarına da devam ediliyor. Ekipler vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen taleplere göre her gün farklı bir mahalle de çalışma yürüterek mahalleleri pırıl pırıl hale getiriyor. Vatandaşlar Nazilli'de ve mahallelerinde Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalardan dolayı Aydın Büyükşehir Belediye başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, il genelinde olduğu gibi Nazilli'de de çalışmalara devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, vatandaşların Nazilli’nin daha güzel ve modern görünmesi için yapılan çalışmaların Nazilli'ye çok yakıştığını söyledi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri peyzaj çalışmalarını Ordu Caddesi, Hürriyet Caddesi, Sanayi Kavşağı, Mehmet Özalp Kavşağı başta olmak üzere Nazilli'nin bütün refüj ve bulvarlarında gerçekleştirdi. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından daha estetik bir görünüm için çalışmalarda, mevsim çiçeklerinin yanı sıra dolamit ve cüruf taşlarıyla da çeşitli desen çalışmaları yapıldı. Çalışmalarda estetik görünüm için lükstrüm ağaçları da kullanıldı.

Diğer taraftan mahallelerden gelen taleplere göre Nazilli genelindeki tüm mahallelerde ağaç budama ve çevre temizliği çalışmalarına da devam ediliyor. Ekipler vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen taleplere göre her gün farklı bir mahalle de çalışma yürüterek mahalleleri pırıl pırıl hale getiriyor.

Vatandaşlar Nazilli'de ve mahallelerinde Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalardan dolayı Aydın Büyükşehir Belediye başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.