Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Büyükşehir Meclisi, Zeytin Dalı’nı ölümsüzleştirdi

GÜNCEL 13.02.2018 - 17:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2953+ kez okundu.
 

Büyükşehir Meclisi, Zeytin Dalı’nı ölümsüzleştirdi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekâtı"nın adı ve harekâtta hayatını kaybeden şehitler, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından ölümsüzleştirildi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başkanlığında gerçekleşen Şubat ayı meclis toplantısında, Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'ndeki Ali İhsan Paşa Bulvarı ile Mimar Sinan Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan meydana "Zeytin Dalı Meydanı", Ali İhsan Paşa Bulvarı'nın bu meydandan sonraki batı tarafında bulunan kısmına da "Zeytin Dalı Bulvarı" adı verildi. Mecliste grubu bulunan siyasi parti ve bağımsız üyelerin ortaklaşa imzasıyla "Savaşmakta olan kahraman askerlerimizin ve vatan uğruna seve seve canını veren aziz şehitlerimizin anısını bir nebze olsun yaşatabilmek için" verilen önerge, meclis üyeleri tarafından oybirliğiyle kabul edildi. Alınan kararla ilgili olarak meclis adına konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclisi olarak Afrin'de hayatını kaybeden Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyoruz" diye konuştu.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekâtı"nın adı ve harekâtta hayatını kaybeden şehitler, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından ölümsüzleştirildi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başkanlığında gerçekleşen Şubat ayı meclis toplantısında, Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'ndeki Ali İhsan Paşa Bulvarı ile Mimar Sinan Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan meydana "Zeytin Dalı Meydanı", Ali İhsan Paşa Bulvarı'nın bu meydandan sonraki batı tarafında bulunan kısmına da "Zeytin Dalı Bulvarı" adı verildi.

Mecliste grubu bulunan siyasi parti ve bağımsız üyelerin ortaklaşa imzasıyla "Savaşmakta olan kahraman askerlerimizin ve vatan uğruna seve seve canını veren aziz şehitlerimizin anısını bir nebze olsun yaşatabilmek için" verilen önerge, meclis üyeleri tarafından oybirliğiyle kabul edildi.

Alınan kararla ilgili olarak meclis adına konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclisi olarak Afrin'de hayatını kaybeden Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.