Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir, Kuyucular ve Eğirikavaklıları dinledi

GÜNCEL 20.02.2018 - 15:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3983+ kez okundu.
 

Büyükşehir, Kuyucular ve Eğirikavaklıları dinledi

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, "Büyükşehir Sahada" uygulaması kapsamında il genelinde farklı mahallelerde vatandaşlarla buluşmaya devam ettiği bildirildi..

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı uygulama kapsamında son olarak Efeler ilçesine bağlı Eğrikavak ve Kuyucular Mahalleri’nde vatandaşların talepleri dinlendi. ASKİ'nin ve Fen İşleri'nin mahallelere yaptığı hizmetlerle ilgili vatandaşlar bilgilendirilip mahallelilerin istekleri de dinlendi. Mahallelere yapılacak olan hizmetlerde bu talepler de değerlendiriliyor. Büyükşehir yetkilileriyle doğrudan temas kurup taleplerini ileten ve toplantıya yoğun katılım gösteren mahalle sakinleri ise uygulamadan oldukça memnun kalıp, bu şekilde devam etmesini istediler. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Büyükşehir Sahada" uygulamasının aralıksız olarak devam ettiğini belirterek, "Vatandaşlarımızın taleplerini yerinde, ayaklarına giderek dinlemeye devam edeceğiz. Aydın'ı vatandaşlarımızla birlikte yönetiyoruz" diye konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, "Büyükşehir Sahada" uygulaması kapsamında il genelinde farklı mahallelerde vatandaşlarla buluşmaya devam ettiği bildirildi..

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı uygulama kapsamında son olarak Efeler ilçesine bağlı Eğrikavak ve Kuyucular Mahalleri’nde vatandaşların talepleri dinlendi. ASKİ'nin ve Fen İşleri'nin mahallelere yaptığı hizmetlerle ilgili vatandaşlar bilgilendirilip mahallelilerin istekleri de dinlendi. Mahallelere yapılacak olan hizmetlerde bu talepler de değerlendiriliyor.

Büyükşehir yetkilileriyle doğrudan temas kurup taleplerini ileten ve toplantıya yoğun katılım gösteren mahalle sakinleri ise uygulamadan oldukça memnun kalıp, bu şekilde devam etmesini istediler.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Büyükşehir Sahada" uygulamasının aralıksız olarak devam ettiğini belirterek, "Vatandaşlarımızın taleplerini yerinde, ayaklarına giderek dinlemeye devam edeceğiz. Aydın'ı vatandaşlarımızla birlikte yönetiyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.