Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir, Kuyucaklı Avni’nin yüzünü güldürdü

GÜNCEL 16.08.2017 - 19:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3227+ kez okundu.
 

Büyükşehir, Kuyucaklı Avni’nin yüzünü güldürdü

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuyucak Çobanisa Mahallesi’nde yaşayan doğuştan engelli Avni Akyol’a akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

AYDIN- Engellilerin yüzünü güldüren Aydın Büyükşehir Belediyesi, örnek hizmet ve yatırımların yanında engelli vatandaşlara da umut olmaya devam ediyor. Büyükşehir yetkilileri tarafından 23 yaşındaki Akyol’a akülü tekerlekli sandalyesi ulaştırıldı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet üreterek engellilerin hayatlarını kolaylaştıran projeleri hayata geçiren Başkan Çerçioğlu’na teşekkür eden Akyol Ailesi, “Allah Başkanımızdan razı olsun. Bizim yüzümüzü güldürdü. Yalnız olmadığımızı bir kez daha htirdi. Özlem Çerçioğlu her zaman engellilerin yanında olmuştur” diyerek duygularını ifade ettiler. “AMACIMIZ AYDIN’DA ENGEL BIRAKMAMAK” Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak engellilere yönelik projelerin artarak devam edeceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Amacımız Aydın’da tek bir engel bırakmamak” diyerek her zaman engelli vatandaşların yanında olacağını belirtti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuyucak Çobanisa Mahallesi’nde yaşayan doğuştan engelli Avni Akyol’a akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

AYDIN- Engellilerin yüzünü güldüren Aydın Büyükşehir Belediyesi, örnek hizmet ve yatırımların yanında engelli vatandaşlara da umut olmaya devam ediyor. Büyükşehir yetkilileri tarafından 23 yaşındaki Akyol’a akülü tekerlekli sandalyesi ulaştırıldı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet üreterek engellilerin hayatlarını kolaylaştıran projeleri hayata geçiren Başkan Çerçioğlu’na teşekkür eden Akyol Ailesi, “Allah Başkanımızdan razı olsun. Bizim yüzümüzü güldürdü. Yalnız olmadığımızı bir kez daha htirdi. Özlem Çerçioğlu her zaman engellilerin yanında olmuştur” diyerek duygularını ifade ettiler.

“AMACIMIZ AYDIN’DA ENGEL BIRAKMAMAK”

Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak engellilere yönelik projelerin artarak devam edeceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Amacımız Aydın’da tek bir engel bırakmamak” diyerek her zaman engelli vatandaşların yanında olacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.