Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir kutlama ve törenleri iptal etti

EKONOMİ 20.08.2015 - 14:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3715+ kez okundu.
 

Büyükşehir kutlama ve törenleri iptal etti

Aydın Büyükşehir Belediyesi, sön dönemde gelen şehit haberleri nedeniyle Ağustos Zafer Bayramı ve 7 Eylül Aydın'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 93. yılı etkinliklerini iptal ett

Aydın Büyükşehir Belediyesi, sön dönemde gelen şehit haberleri nedeniyle Ağustos Zafer Bayramı ve 7 Eylül Aydın'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 93. yılı etkinliklerini iptal etti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yaptığı açıklamada; “Son günlerde, Milli Birliğimize yönelik düzenlenen kalleş terör saldırıları vatandaşlarımız ve güvenlik güçlerimizi hedef almaktadır. Kahraman şehitlerimiz ve aziz Türk milletine duyduğumuz saygı gereğince Büyükşehir Belediyemizce düzenlenmesi planlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 7 Eylül Aydın'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 93. yılı etkinliklerimiz iptal edilmiştir. Halkımızın bilgisine sunarız” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, sön dönemde gelen şehit haberleri nedeniyle Ağustos Zafer Bayramı ve 7 Eylül Aydın'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 93. yılı etkinliklerini iptal ett

Aydın Büyükşehir Belediyesi, sön dönemde gelen şehit haberleri nedeniyle Ağustos Zafer Bayramı ve 7 Eylül Aydın'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 93. yılı etkinliklerini iptal etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yaptığı açıklamada; “Son günlerde, Milli Birliğimize yönelik düzenlenen kalleş terör saldırıları vatandaşlarımız ve güvenlik güçlerimizi hedef almaktadır. Kahraman şehitlerimiz ve aziz Türk milletine duyduğumuz saygı gereğince Büyükşehir Belediyemizce düzenlenmesi planlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 7 Eylül Aydın'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 93. yılı etkinliklerimiz iptal edilmiştir. Halkımızın bilgisine sunarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.