Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Büyükşehir Kültür Merkezleri’nde masa tenisi heyecanı

SPOR 03.06.2018 - 12:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3575+ kez okundu.
 

Büyükşehir Kültür Merkezleri’nde masa tenisi heyecanı

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kültür merkezlerinde düzenlenen kurslara katılan kursiyerler, masa tenisi turnuvasında birbirleriyle yarıştı.

AYDIN- Başarılı olan kursiyerlere çeşitli armağanların verildiği yarışma çekişmeli maçlara sahne oldu. Adnan Menderes Çocuk Kültür Merkezi'nde düzenlenen masa tenisi turnuvasına 17 ilçedeki kültür merkezlerinden onlarca çocuk katıldı. Yıl boyu düzenlenen birbirinden eğlenceli ve öğretici kurslara katılan kursiyerler düzenlenen etkinlikle eğlenceli zaman geçirdiler. Masa tenisi turnuvasında hem eğlenip hem de başarılı olmak için ter döken çocukları tebrik eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Çocuklarımız yıl boyu kurslara katılıp bilgilerini arttırdılar. Hayat boyu başarılı olmak için küçük yaşta verilen eğitimin yerini hiçbir şey tutamaz. Çocuklarımız yıl boyu kültür merkezlerinde düzenlediğimiz kurslara katılıp hayata biraz daha hazırlandılar. Bugün de eğlenceli bir etkinlikte birbirleriyle yarışıp keyifli vakit geçirdiler. Turnuvaya katılan bütün çocuklarımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kültür merkezlerinde düzenlenen kurslara katılan kursiyerler, masa tenisi turnuvasında birbirleriyle yarıştı.

AYDIN- Başarılı olan kursiyerlere çeşitli armağanların verildiği yarışma çekişmeli maçlara sahne oldu.

Adnan Menderes Çocuk Kültür Merkezi'nde düzenlenen masa tenisi turnuvasına 17 ilçedeki kültür merkezlerinden onlarca çocuk katıldı. Yıl boyu düzenlenen birbirinden eğlenceli ve öğretici kurslara katılan kursiyerler düzenlenen etkinlikle eğlenceli zaman geçirdiler.

Masa tenisi turnuvasında hem eğlenip hem de başarılı olmak için ter döken çocukları tebrik eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Çocuklarımız yıl boyu kurslara katılıp bilgilerini arttırdılar. Hayat boyu başarılı olmak için küçük yaşta verilen eğitimin yerini hiçbir şey tutamaz. Çocuklarımız yıl boyu kültür merkezlerinde düzenlediğimiz kurslara katılıp hayata biraz daha hazırlandılar. Bugün de eğlenceli bir etkinlikte birbirleriyle yarışıp keyifli vakit geçirdiler. Turnuvaya katılan bütün çocuklarımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.