Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir, koşucuları RunAydın'da buluşturuyor

SPOR 18.10.2018 - 21:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1846+ kez okundu.
 

Büyükşehir, koşucuları RunAydın'da buluşturuyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan RunAydın Koşu Yarışması'na sayılı günler kaldığı bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, birçok etkinliğin düzenleneceği önümüzdeki hafta sonunda, sporcularla katılımcıları spor ve eğlence bekliyor. 21 Ekim günü düzenlenecek 5 ve 10 kilometre yarışları için sporculara başarılar dileyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sağlıklı bir hayat sürmek için herkesi koşmaya davet etti. Cumartesi ve pazar gününe yayılacak etkinliklerde Kuşadası İsmail Cem Barış ve Dostluk Parkı'nda 20 Ekim Cumartesi günü saat 12.00'dan itibaren yarışma için kayıtlar yapılıp kit dağıtımı yapılacak. Aynı zamanda çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Yarışmaların yapılacağı 21 Ekim Pazar günü de saat 8.30'dan itibaren kit dağıtımına devam edilecek. 10 kilometrelik yarışmanın startı saat 10.00'da, 5 kilometrenin startı ise saat 10.15'te Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından verilecek. RunAydın'ın ödül töreni ise saat 14.00'da yine İsmail Cem Barış ve Dostluk Parkı'nda düzenlenecek. Sporcuları zorlu olduğu kadar keyifli bir etabın beklediği 10 kilometre kategorisinde birinciye 5 bin TL, ikinciye 4 bin TL, üçüncüye 3 bin TL; 5 kilometre kategorisinde ise birinciye 4 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye 2 bin TL para ödülü verilecek. Yarışla ilgili ayrıntılı bilgiler yarışmanın resmi internet sitesi olan www.runaydin.com'dan edinilebilir. Diğer taraftan yarışma süresince eski Kuşadası-Selçuk yolundan itibaren Gazi Beğendi Sokağı, Atatürk Bulvarı, Güvercinada Caddesi'nden Kadınlar Denizi Caddesi kavşağına kadar sahil şeridi trafiğe kapalı olacak. Etkinlik alanında, bütün yaş gruplarına yönelik etkinliklerin düzenleneceğini, tüm Aydınlıları İsmail Cem Barış ve Dostluk Parkı'na beklediklerini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Sonbaharın tüm güzelliklerinin yaşandığı güzide turizm merkezimiz Kuşadası'na tüm sporcularımızı bekliyoruz. İlkini gerçekleştireceğimiz yarışmada yeşilin maviyle kucaklaştığı bir parkur koşucuları bekliyor. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan RunAydın Koşu Yarışması'na sayılı günler kaldığı bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, birçok etkinliğin düzenleneceği önümüzdeki hafta sonunda, sporcularla katılımcıları spor ve eğlence bekliyor. 21 Ekim günü düzenlenecek 5 ve 10 kilometre yarışları için sporculara başarılar dileyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sağlıklı bir hayat sürmek için herkesi koşmaya davet etti.

Cumartesi ve pazar gününe yayılacak etkinliklerde Kuşadası İsmail Cem Barış ve Dostluk Parkı'nda 20 Ekim Cumartesi günü saat 12.00'dan itibaren yarışma için kayıtlar yapılıp kit dağıtımı yapılacak. Aynı zamanda çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Yarışmaların yapılacağı 21 Ekim Pazar günü de saat 8.30'dan itibaren kit dağıtımına devam edilecek. 10 kilometrelik yarışmanın startı saat 10.00'da, 5 kilometrenin startı ise saat 10.15'te Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından verilecek. RunAydın'ın ödül töreni ise saat 14.00'da yine İsmail Cem Barış ve Dostluk Parkı'nda düzenlenecek.

Sporcuları zorlu olduğu kadar keyifli bir etabın beklediği 10 kilometre kategorisinde birinciye 5 bin TL, ikinciye 4 bin TL, üçüncüye 3 bin TL; 5 kilometre kategorisinde ise birinciye 4 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye 2 bin TL para ödülü verilecek. Yarışla ilgili ayrıntılı bilgiler yarışmanın resmi internet sitesi olan www.runaydin.com'dan edinilebilir.

Diğer taraftan yarışma süresince eski Kuşadası-Selçuk yolundan itibaren Gazi Beğendi Sokağı, Atatürk Bulvarı, Güvercinada Caddesi'nden Kadınlar Denizi Caddesi kavşağına kadar sahil şeridi trafiğe kapalı olacak.

Etkinlik alanında, bütün yaş gruplarına yönelik etkinliklerin düzenleneceğini, tüm Aydınlıları İsmail Cem Barış ve Dostluk Parkı'na beklediklerini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Sonbaharın tüm güzelliklerinin yaşandığı güzide turizm merkezimiz Kuşadası'na tüm sporcularımızı bekliyoruz. İlkini gerçekleştireceğimiz yarışmada yeşilin maviyle kucaklaştığı bir parkur koşucuları bekliyor. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.