Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Büyükşehir imdada yetişti

GÜNCEL 14.06.2017 - 16:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3312+ kez okundu.
 

Büyükşehir imdada yetişti

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Karpuzlu Gölcük- Akçaabat, Ektirli-Dutağaç, Koçarlı Güdüşlü, Bağcılar ve Dedeköy, Sultanhisar Uzunlar Mahallelerinde aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen sel, taşkın ve toprak kaymasına anında müdahale ettiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, gece boyu mesai yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Aydın il genelinde hayatı normale döndürmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdü. İş makineleri ile kapanan yollar açılırken, oluşan su birikintilerine ve tıkanan dere yataklarına vakit kaybetmeden müdahale edildi. BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR Yaşanan olumsuzluklara hemen müdahale ederek adeta bir felaket yaşanmasını önleyen Büyükşehir Belediyesi ekiplerine çok teşekkür eden vatandaşlar, “Akşam saatlerinde başlayan yağmurun çok şiddetli olmasından dolayı sel ve taşkınlar oldu, bu yüzden büyük endişeye kapıldık. Ancak Büyükşehir Belediyesi ekipleri iş makinaları ile birlikte hemen çalışma başlattı ve büyük bir felaketin önüne geçildi. Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve Büyükşehir ekiplerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Karpuzlu Gölcük- Akçaabat, Ektirli-Dutağaç, Koçarlı Güdüşlü, Bağcılar ve Dedeköy, Sultanhisar Uzunlar Mahallelerinde aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen sel, taşkın ve toprak kaymasına anında müdahale ettiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, gece boyu mesai yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Aydın il genelinde hayatı normale döndürmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdü. İş makineleri ile kapanan yollar açılırken, oluşan su birikintilerine ve tıkanan dere yataklarına vakit kaybetmeden müdahale edildi.

BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

Yaşanan olumsuzluklara hemen müdahale ederek adeta bir felaket yaşanmasını önleyen Büyükşehir Belediyesi ekiplerine çok teşekkür eden vatandaşlar, “Akşam saatlerinde başlayan yağmurun çok şiddetli olmasından dolayı sel ve taşkınlar oldu, bu yüzden büyük endişeye kapıldık. Ancak Büyükşehir Belediyesi ekipleri iş makinaları ile birlikte hemen çalışma başlattı ve büyük bir felaketin önüne geçildi. Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve Büyükşehir ekiplerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.