Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Büyükşehir İmamköy'ü dinledi

GÜNCEL 22.03.2018 - 18:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3471+ kez okundu.
 

Büyükşehir İmamköy'ü dinledi

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin uyguladığı "Büyükşehir Sahada" uygulaması kapsamında Büyükşehir bürokratları Efeler ilçesine bağlı İmamköy Mahallesi halkıyla bir araya geldi.

AYDIN- Büyükşehir bürokratları mahallenin sorunlarını ve mahallelilerin taleplerini dinlerken mahalleye yapılan yatırımlarla ilgili de vatandaşlar bilgilendirildi. Mahallelerine yapılan ASKİ'nin yatırımları ve Büyükşehir Belediyesi’nin yol çalışmalarıyla ilgili bilgi alan İmamköy sakinleri, mahallelerine yapılmasını istedikleri yeni yatırımları da büyükşehir bürokratlarına aktardı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Büyükşehir Sahada" uygulamasıyla vatandaşın ayağına gidip onların taleplerinin ve ihtiyaçlarının dinlendiğini belirtirken, "Günde 18 saat çalışıp vatandaşlarımızı dinliyoruz. Aydın'ın doğusundan batısına her vatandaşımızın talebini dinlemek için sürekli sahadayız" diye konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin uyguladığı "Büyükşehir Sahada" uygulaması kapsamında Büyükşehir bürokratları Efeler ilçesine bağlı İmamköy Mahallesi halkıyla bir araya geldi.

AYDIN- Büyükşehir bürokratları mahallenin sorunlarını ve mahallelilerin taleplerini dinlerken mahalleye yapılan yatırımlarla ilgili de vatandaşlar bilgilendirildi.

Mahallelerine yapılan ASKİ'nin yatırımları ve Büyükşehir Belediyesi’nin yol çalışmalarıyla ilgili bilgi alan İmamköy sakinleri, mahallelerine yapılmasını istedikleri yeni yatırımları da büyükşehir bürokratlarına aktardı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Büyükşehir Sahada" uygulamasıyla vatandaşın ayağına gidip onların taleplerinin ve ihtiyaçlarının dinlendiğini belirtirken, "Günde 18 saat çalışıp vatandaşlarımızı dinliyoruz. Aydın'ın doğusundan batısına her vatandaşımızın talebini dinlemek için sürekli sahadayız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.