Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Büyükşehir Germencik’e el attı

GÜNCEL 03.08.2017 - 16:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4027+ kez okundu.
 

Büyükşehir Germencik’e el attı

Aydın Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmalarına Germencik’te de aralıksız devam ediyor.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, bu çerçevede ilçede yoğun çalışma programı uygulayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçenin çeşitli mevkilerinde asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmaları ile altyapı çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor. GERMENCİK’İN YOL SORUNLARI GİDERİLİYOR Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2017 yılı asfalt kaplama programı dâhilinde ilçenin işlek güzergâhlarından olan Ziya Gökalp Caddesi, Arpacıoğlu Caddesi ve Kurtdereli Caddesi’ninde çalışmalarını tamamladı. Bunların yanı sıra Büyükşehir Belediyesi ekipleri 7 Eylül Mahallesi Değirmencik Caddesi’nde yürüttüğü toplam 3850m2 alanı kapsayan asfalt döküm çalışmalarında sona yaklaşıyor. Öte yandan Ziya Gökalp, Arpacıoğlu, Kurtdereli ve Değirmencik caddelerinde toplamda 2200 m2 kaldırım yapımına başlanacak. ASKİ VAR SORUN YOK Altyapı faaliyetlerini; planlanan çalışmaların dışında vatandaşlarla birebir koordinasyon sistemi ile yürüten ASKİ ekipleri, vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri hızlıca değerlendirip çözüme ulaştırıyor. Bu çerçevede Germencik Karaağaçlı Mahallesi’nde yaşanan yağmursuyu sorununa el atan ekipler yapılan 550 metrelik beton büz çalışması yaptı. Karaağaçlı Mahallesi sakinleri, “Aşırı yağışlarda yaşanan su birikmesi sebebi ile çocukların okula gidip gelirken büyük sorun yaşıyordu, bunun yanında o güzergâhta tarla bahçeye gidip gelmek büyük çileydi, ASKİ’ye başvurduk gelip çözdüler” dedi. 40 YILLIK İÇMESUYU BORULARI DEĞİŞTİ Germencik’te yürütülen eş zamanlı bir diğer çalışma ise Ortaklar Yeşiltepe Mahallesi’nde tamamlandı. Özellikle yaz aylarında yaşanan içmesuyu sorununu ortadan kaldırmak için vatandaşların talebi üzerine çalışma başlatan ekipler 40 yıl önce yapılan içmesuyu borularını yeniledi. Yapılan çalışmalar sonucu revizyona uğrayan borular hem uzun ömürlü hem de artan nüfusa yetecek kapasitede olacak şekilde hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu yol ve ASKİ çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden Germencik sakinleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini ifade ettiler.
Aydın Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmalarına Germencik’te de aralıksız devam ediyor.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, bu çerçevede ilçede yoğun çalışma programı uygulayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçenin çeşitli mevkilerinde asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmaları ile altyapı çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.

GERMENCİK’İN YOL SORUNLARI GİDERİLİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2017 yılı asfalt kaplama programı dâhilinde ilçenin işlek güzergâhlarından olan Ziya Gökalp Caddesi, Arpacıoğlu Caddesi ve Kurtdereli Caddesi’ninde çalışmalarını tamamladı. Bunların yanı sıra Büyükşehir Belediyesi ekipleri 7 Eylül Mahallesi Değirmencik Caddesi’nde yürüttüğü toplam 3850m2 alanı kapsayan asfalt döküm çalışmalarında sona yaklaşıyor. Öte yandan Ziya Gökalp, Arpacıoğlu, Kurtdereli ve Değirmencik caddelerinde toplamda 2200 m2 kaldırım yapımına başlanacak.

ASKİ VAR SORUN YOK

Altyapı faaliyetlerini; planlanan çalışmaların dışında vatandaşlarla birebir koordinasyon sistemi ile yürüten ASKİ ekipleri, vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri hızlıca değerlendirip çözüme ulaştırıyor. Bu çerçevede Germencik Karaağaçlı Mahallesi’nde yaşanan yağmursuyu sorununa el atan ekipler yapılan 550 metrelik beton büz çalışması yaptı. Karaağaçlı Mahallesi sakinleri, “Aşırı yağışlarda yaşanan su birikmesi sebebi ile çocukların okula gidip gelirken büyük sorun yaşıyordu, bunun yanında o güzergâhta tarla bahçeye gidip gelmek büyük çileydi, ASKİ’ye başvurduk gelip çözdüler” dedi.

40 YILLIK İÇMESUYU BORULARI DEĞİŞTİ

Germencik’te yürütülen eş zamanlı bir diğer çalışma ise Ortaklar Yeşiltepe Mahallesi’nde tamamlandı. Özellikle yaz aylarında yaşanan içmesuyu sorununu ortadan kaldırmak için vatandaşların talebi üzerine çalışma başlatan ekipler 40 yıl önce yapılan içmesuyu borularını yeniledi. Yapılan çalışmalar sonucu revizyona uğrayan borular hem uzun ömürlü hem de artan nüfusa yetecek kapasitede olacak şekilde hizmet verecek.

Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu yol ve ASKİ çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden Germencik sakinleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.