Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Büyükşehir Didim’de çalışmalarını sürdürüyor

GÜNCEL 21.03.2018 - 11:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2971+ kez okundu.
 

Büyükşehir Didim’de çalışmalarını sürdürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri yol yapım çalışmalarını Didim’de de sürdürüyor.

AYDIN-  Turizm sezonu öncesi Didim'de çalışmalara ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi Merkez Mahalle caddelerinde bir yandan asfalt söküm ve döküm işleri yapılırken diğer taraftan da kaldırımlara parke taşı döşeniyor.  Didim’de Yeni Mahalle’de bulunan Pınar, Selvi, Kocakuyu, Güvenlik, Ortaokul, Egemenlik, Gonca, Kıtıklı, Fener ve Selanik Caddeleri eski asfaltın sökümünün ardından sürüş güvenirliği yüksek sıcak asfalta kavuştu. Çalışmaların ardından kaldırım yenileme işlerine başlandı. Turizm sezonu öncesi yapılan çalışmaların sevindirici olduğunu belirten vatandaşlar, yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri yol yapım çalışmalarını Didim’de de sürdürüyor.

AYDIN-  Turizm sezonu öncesi Didim'de çalışmalara ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi Merkez Mahalle caddelerinde bir yandan asfalt söküm ve döküm işleri yapılırken diğer taraftan da kaldırımlara parke taşı döşeniyor.

 Didim’de Yeni Mahalle’de bulunan Pınar, Selvi, Kocakuyu, Güvenlik, Ortaokul, Egemenlik, Gonca, Kıtıklı, Fener ve Selanik Caddeleri eski asfaltın sökümünün ardından sürüş güvenirliği yüksek sıcak asfalta kavuştu. Çalışmaların ardından kaldırım yenileme işlerine başlandı.

Turizm sezonu öncesi yapılan çalışmaların sevindirici olduğunu belirten vatandaşlar, yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.