Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Büyükşehir’den Öğretmen Günü Sergisi

GÜNCEL 25.11.2017 - 09:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2824+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den Öğretmen Günü Sergisi

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Öğretmenler Günü nedeniyle Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde resim, heykel ve seramik sergisi açtı.

AYDIN- Sergide 23 öğretmen tarafından yapılan birçok resim, heykel ve seramik eser yer alıyor. Bir hafta boyunca açık olacak sergide Aydınlı sanatçılar tarafından çeşitli tekniklerle yapılmış 46 resim, heykel ve seramik eser bulunuyor. Serbest çalışmaların yer aldığı “24 Kasım Öğretmenler Günü” sergisi tüm vatandaşlar tarafından 30 Kasım’a kadar ziyaret edilebilecek. VATANDAŞLARDAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR Öğretmenler Günü dolayısıyla açılan sergiye yoğun ilgi gösteren vatandaşlar eserleri dikkatle inceledi. Büyük ilgi ve beğeni toplayan sergide vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na böyle bir sergi düzenlediği için teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Öğretmenler Günü nedeniyle Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde resim, heykel ve seramik sergisi açtı.

AYDIN- Sergide 23 öğretmen tarafından yapılan birçok resim, heykel ve seramik eser yer alıyor.

Bir hafta boyunca açık olacak sergide Aydınlı sanatçılar tarafından çeşitli tekniklerle yapılmış 46 resim, heykel ve seramik eser bulunuyor. Serbest çalışmaların yer aldığı “24 Kasım Öğretmenler Günü” sergisi tüm vatandaşlar tarafından 30 Kasım’a kadar ziyaret edilebilecek.

VATANDAŞLARDAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Öğretmenler Günü dolayısıyla açılan sergiye yoğun ilgi gösteren vatandaşlar eserleri dikkatle inceledi. Büyük ilgi ve beğeni toplayan sergide vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na böyle bir sergi düzenlediği için teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.