Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir çocukları masalsı oyunla buluşturdu

SANAT 04.12.2018 - 09:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2987+ kez okundu.
 

Büyükşehir çocukları masalsı oyunla buluşturdu

Aydın Büyükşehir Belediyesi, gerçeküstü bir dünyanın penceresini aralayan "Prof. Pi Show" tiyatro oyununu Aydınlı çocuklarla buluşturdu.

AYDIN- Yüzlerce çocuğun aileleriyle birlikte izledikleri oyun, çocuklara keyifli bir akşam yaşattı. Önceki akşam Hidayet Sayın Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyuna Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kültür merkezlerindeki etkinliklere katılan çocuklar da davetliydi. Çeşitli akrobasi gösterilerini barındıran oyun, gerek kostümleri ve sahne tasarımı gerek de teatral-müzikal tarzıyla Aydınlı çocuklara farklı bir tiyatro oyunu deneyimi yaşattı. Çocuklar Ahmet Kazanbal'ın yazıp yönettiği oyunu çok beğendiklerini belirtip, kendilerini bu masalsı oyunla buluşturduğu için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, gerçeküstü bir dünyanın penceresini aralayan "Prof. Pi Show" tiyatro oyununu Aydınlı çocuklarla buluşturdu.

AYDIN- Yüzlerce çocuğun aileleriyle birlikte izledikleri oyun, çocuklara keyifli bir akşam yaşattı.

Önceki akşam Hidayet Sayın Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyuna Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kültür merkezlerindeki etkinliklere katılan çocuklar da davetliydi. Çeşitli akrobasi gösterilerini barındıran oyun, gerek kostümleri ve sahne tasarımı gerek de teatral-müzikal tarzıyla Aydınlı çocuklara farklı bir tiyatro oyunu deneyimi yaşattı. Çocuklar Ahmet Kazanbal'ın yazıp yönettiği oyunu çok beğendiklerini belirtip, kendilerini bu masalsı oyunla buluşturduğu için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.