Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Büyükşehir bürokratları Didim'i dinledi

GENEL 24.11.2018 - 11:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2467+ kez okundu.
 

Büyükşehir bürokratları Didim'i dinledi

Aydın'ın doğusundan batısına her gün farklı bir ilçede muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya gelinip onların Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden taleplerinin dinlendiği Büyükşehir TIR'ı dün Didim'deydi.

AYDIN- Mobil araçla tüm Aydın'ı gezerek vatandaşların isteklerini dinleyen Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Didim'de de vatandaşların taleplerini ivedilikli yerine getirdi. Mobil araçta vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi'nin ASKİ, Fen İşler, Park ve Bahçeler gibi birimlerinin Didim'e yaptığı hizmetler anlatılırken önümüzdeki süreçte yapılacak olan yatırımlarla ilgili de bilgi verildi. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay da mobil aracı ziyaret ederek Didim Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerle ilgili vatandaşlara bilgi verdi. Başkan Atabay, büyükşehir TIR'ının vatandaşları dinlemek için Didim'e gelmesinden mutlu olduklarını belirtti. Vatandaşlar, şimdiye kadar iletişim kanallarından ilettikleri ve yerine getirilen taleplerinin yanı sıra "Büyükşehir Sahada" uygulamasıyla mobil araçta doğrudan büyükşehir bürokratlarına aktardıkları taleplerinin de hemen çözülmesinden duydukları memnuniyeti ilettiler. Vatandaşlar ve muhtarlar, Didim'in yanı sıra Aydın geneline yapılan yatırımlar için de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler.
Aydın'ın doğusundan batısına her gün farklı bir ilçede muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya gelinip onların Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden taleplerinin dinlendiği Büyükşehir TIR'ı dün Didim'deydi.

AYDIN- Mobil araçla tüm Aydın'ı gezerek vatandaşların isteklerini dinleyen Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Didim'de de vatandaşların taleplerini ivedilikli yerine getirdi.

Mobil araçta vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi'nin ASKİ, Fen İşler, Park ve Bahçeler gibi birimlerinin Didim'e yaptığı hizmetler anlatılırken önümüzdeki süreçte yapılacak olan yatırımlarla ilgili de bilgi verildi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay da mobil aracı ziyaret ederek Didim Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerle ilgili vatandaşlara bilgi verdi. Başkan Atabay, büyükşehir TIR'ının vatandaşları dinlemek için Didim'e gelmesinden mutlu olduklarını belirtti.

Vatandaşlar, şimdiye kadar iletişim kanallarından ilettikleri ve yerine getirilen taleplerinin yanı sıra "Büyükşehir Sahada" uygulamasıyla mobil araçta doğrudan büyükşehir bürokratlarına aktardıkları taleplerinin de hemen çözülmesinden duydukları memnuniyeti ilettiler.

Vatandaşlar ve muhtarlar, Didim'in yanı sıra Aydın geneline yapılan yatırımlar için de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.