Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Büyükşehir bürokratları Buharkent'i dinledi

GÜNCEL 20.11.2018 - 14:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2713+ kez okundu.
 

Büyükşehir bürokratları Buharkent'i dinledi

Aydın'ın ilçelerinde binlerce vatandaşın ve yüzlerce muhtarın taleplerinin dinlendiği Büyükşehir Belediyesi'nin TIR'ı bugün Buharkent'teydi.

AYDIN- Mobil araçtaki büyükşehir bürokratları vatandaşların ve muhtarların taleplerini dinleyip bunları hızlıca çözüme kavuştururken, vatandaşlar uygulamadan çok memnun oldukları söylediler. Mobil araçla vatandaşlarla yaşadıkları yerlerde doğrudan temas kurulurken, onların Büyükşehir Belediyesi'nden talepleri de hızlıca çözüme kavuşturuluyor. Bürokratlarca mobil araçta talepleri yerine getirilen Buharkentli vatandaşlara ve muhtarlara, mahallerine ve Buharkent'e yapılan yatırımlarla ilgili bilgilendirme de yapıldı. Buharkent'e Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımlar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür eden vatandaşlar, yürütülen çalışmalar için memnuniyetlerini dile getirdiler. Büyükşehir Belediyesi'nin bürokratları mobil araçla yarın Köşk'te, perşembe günü Efeler'de, cuma günü de Karpuzlu'da vatandaşlarla buluşarak onların büyükşehirden taleplerini dinleyip bu talepleri yerine getirecek.
Aydın'ın ilçelerinde binlerce vatandaşın ve yüzlerce muhtarın taleplerinin dinlendiği Büyükşehir Belediyesi'nin TIR'ı bugün Buharkent'teydi.

AYDIN- Mobil araçtaki büyükşehir bürokratları vatandaşların ve muhtarların taleplerini dinleyip bunları hızlıca çözüme kavuştururken, vatandaşlar uygulamadan çok memnun oldukları söylediler.

Mobil araçla vatandaşlarla yaşadıkları yerlerde doğrudan temas kurulurken, onların Büyükşehir Belediyesi'nden talepleri de hızlıca çözüme kavuşturuluyor. Bürokratlarca mobil araçta talepleri yerine getirilen Buharkentli vatandaşlara ve muhtarlara, mahallerine ve Buharkent'e yapılan yatırımlarla ilgili bilgilendirme de yapıldı.

Buharkent'e Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımlar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür eden vatandaşlar, yürütülen çalışmalar için memnuniyetlerini dile getirdiler.

Büyükşehir Belediyesi'nin bürokratları mobil araçla yarın Köşk'te, perşembe günü Efeler'de, cuma günü de Karpuzlu'da vatandaşlarla buluşarak onların büyükşehirden taleplerini dinleyip bu talepleri yerine getirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.