Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir Belediyesi'nden gençler için Tercih TIR'ı

GÜNCEL 24.07.2019 - 16:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3433+ kez okundu.
 

Büyükşehir Belediyesi'nden gençler için Tercih TIR'ı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, “Aydınlık bir gelecek için” 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na katılan adaylara tercih döneminde büyük hizmet vereceğini bildirdi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, gençler, geleceklerini şekillendirecek üniversite ve bölüm tercihlerini Aydın Atatürk Kent Meydanı'ndaki Tercih TIR'ında uzman rehberlik öğretmenler eşliğinde yapabilecekler. Tercih döneminde 29 Temmuz'a kadar gün boyunca Atatürk Kent Meydanı'nda kalacak olan mobil araçta gençler en doğru tercihleri yapabilecek. Efeler'de ayrıca Yüksel Yalova Kültür Merkezi'nde ve Adnan Menderes Gençlik Merkezi'nde, Söke'de Söke Kültür Merkezi'nde, Nazilli'de Nazilli Yıldıztepe Kültür Merkezi'nde de rehber öğretmenler gençlere yardımcı olacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, mutlu bir gelecek için doğru tercihte bulunmanın önemine vurgu yaparken, bu önemli süreçte gençlerin yanında yer aldıklarını söyledi. Başkan Çerçioğlu, "Sınav maratonunun bitmesinin ardından gençlerimizin yapacakları tercihler bundan sonraki bütün hayatlarını şekillendirecek. Bu kritik virajda gençlerimizin yanındayız. Gençlerimizi her zaman destekleyeceğiz" dedi. Aydın'ın üniversite öğrencilerinin en mutlu oldukları ikinci kent olduğunu da hatırlatan Başkan Çerçioğlu, "Aydın her geçen yıl artan memnuniyetle öğrencilerin tercihlerinde daha fazla yer almaya devam ediyor. Mutlu bir öğrencilik yaşamak isteyen tüm gençlerimizi de Aydın'a bekliyoruz" diye konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, “Aydınlık bir gelecek için” 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na katılan adaylara tercih döneminde büyük hizmet vereceğini bildirdi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, gençler, geleceklerini şekillendirecek üniversite ve bölüm tercihlerini Aydın Atatürk Kent Meydanı'ndaki Tercih TIR'ında uzman rehberlik öğretmenler eşliğinde yapabilecekler.

Tercih döneminde 29 Temmuz'a kadar gün boyunca Atatürk Kent Meydanı'nda kalacak olan mobil araçta gençler en doğru tercihleri yapabilecek. Efeler'de ayrıca Yüksel Yalova Kültür Merkezi'nde ve Adnan Menderes Gençlik Merkezi'nde, Söke'de Söke Kültür Merkezi'nde, Nazilli'de Nazilli Yıldıztepe Kültür Merkezi'nde de rehber öğretmenler gençlere yardımcı olacak.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, mutlu bir gelecek için doğru tercihte bulunmanın önemine vurgu yaparken, bu önemli süreçte gençlerin yanında yer aldıklarını söyledi. Başkan Çerçioğlu, "Sınav maratonunun bitmesinin ardından gençlerimizin yapacakları tercihler bundan sonraki bütün hayatlarını şekillendirecek. Bu kritik virajda gençlerimizin yanındayız. Gençlerimizi her zaman destekleyeceğiz" dedi.

Aydın'ın üniversite öğrencilerinin en mutlu oldukları ikinci kent olduğunu da hatırlatan Başkan Çerçioğlu, "Aydın her geçen yıl artan memnuniyetle öğrencilerin tercihlerinde daha fazla yer almaya devam ediyor. Mutlu bir öğrencilik yaşamak isteyen tüm gençlerimizi de Aydın'a bekliyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.