Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserleri sürüyor

GENEL 13.08.2018 - 15:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3931+ kez okundu.
 

Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserleri sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yaz konserlerinin devam ettiği bildirildi.

AYDIN-  Yapılan açıklamaya göre, Ağustos ve Eylül aylarında 10 farklı noktada ücretsiz olarak düzenlenecek konserlerde, vatandaşlar keyifli saatler yaşayacak. Yediden yetmişe bütün vatandaşlara hitap eden konserler, yıl boyunca Aydın genelinde farklı yerlerde de düzenlenecek. Aydın Büyükşehir Belediyesi Orkestrası eşliğinde gerçekleştirilecek konserler, 14 Ağustos Salı günü Didim Akbük Tören Alanı'nda başlayacak. Ardından 16 Ağustos Perşembe günü Söke Güllübahçe Park Düğün Salonu önünde, 27 Ağustos Pazartesi günü Çine Akçaova'da ve 31 Ağustos Cuma günü Kuşadası Güzelçamlı'da gerçekleştirilecek. Eylül ayı boyunca da devam edecek olan konserler, 3 Eylül Pazartesi günü Nazilli İsabeyli'de, 6 Eylül Perşembe günü Kuşadası Davutlar'da, 10 Eylül Pazartesi günü Germencik Ortaklar'da, 13 Eylül Perşembe günü Koçarlı Bıyıklı'da, 17 Eylül Pazartesi günü Efeler Umurlu'da ve 20 Eylül Perşembe günü Didim Akyeniköy'de Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek. Yaz aylarının neşesini vatandaşlarımızla paylaşmak için yaz konserleri düzenlediklerini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm vatandaşları Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği konserlere davet etti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yaz konserlerinin devam ettiği bildirildi.

AYDIN-  Yapılan açıklamaya göre, Ağustos ve Eylül aylarında 10 farklı noktada ücretsiz olarak düzenlenecek konserlerde, vatandaşlar keyifli saatler yaşayacak. Yediden yetmişe bütün vatandaşlara hitap eden konserler, yıl boyunca Aydın genelinde farklı yerlerde de düzenlenecek.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Orkestrası eşliğinde gerçekleştirilecek konserler, 14 Ağustos Salı günü Didim Akbük Tören Alanı'nda başlayacak. Ardından 16 Ağustos Perşembe günü Söke Güllübahçe Park Düğün Salonu önünde, 27 Ağustos Pazartesi günü Çine Akçaova'da ve 31 Ağustos Cuma günü Kuşadası Güzelçamlı'da gerçekleştirilecek.

Eylül ayı boyunca da devam edecek olan konserler, 3 Eylül Pazartesi günü Nazilli İsabeyli'de, 6 Eylül Perşembe günü Kuşadası Davutlar'da, 10 Eylül Pazartesi günü Germencik Ortaklar'da, 13 Eylül Perşembe günü Koçarlı Bıyıklı'da, 17 Eylül Pazartesi günü Efeler Umurlu'da ve 20 Eylül Perşembe günü Didim Akyeniköy'de Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek.

Yaz aylarının neşesini vatandaşlarımızla paylaşmak için yaz konserleri düzenlediklerini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm vatandaşları Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği konserlere davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.