Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir Belediyesi vatandaşlarla bayramlaştı

GÜNCEL 04.06.2019 - 10:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3369+ kez okundu.
 

Büyükşehir Belediyesi vatandaşlarla bayramlaştı

Aydın Büyükşehir Belediyesi bayram namazı çıkışında vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

AYDIN- Aydınlıların güzel bir bayram geçirmeleri için Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelindeki camilerde bayram namazı sonrasında vatandaşlara lokum ikram edildi. Tüm Aydınlıların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise bayramın mutluluk, huzur ve bereket getirmesini diledi. Cami çıkışlarında Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan lokumları alan vatandaşlar, gösterdiği duyarlıktan dolayı Başkan Çerçioğlu'na ve Büyükşehir Belediyesi personeline teşekkür etti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi bayram namazı çıkışında vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

AYDIN- Aydınlıların güzel bir bayram geçirmeleri için Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelindeki camilerde bayram namazı sonrasında vatandaşlara lokum ikram edildi.

Tüm Aydınlıların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise bayramın mutluluk, huzur ve bereket getirmesini diledi.

Cami çıkışlarında Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan lokumları alan vatandaşlar, gösterdiği duyarlıktan dolayı Başkan Çerçioğlu'na ve Büyükşehir Belediyesi personeline teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.