Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir belediyesi iftar sofraları kuruyor

GENEL 13.09.2018 - 19:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3276+ kez okundu.
 

Büyükşehir belediyesi iftar sofraları kuruyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Muharrem Ayı sebebiyle vatandaşlara iftar sofraları kurduğu bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, dün akşam Germencik'in Tekin ve Kızılcapınar Mahalleleri’nde kurulan iftar sofralarında yüzlerce vatandaş iftarlarını açtı. İftar yemekleri 13 Eylül Perşembe günü Koçarlı'nın Atatürk ve Efeler'in Yeniköy Mahalleleri’nde, 14 Eylül Cuma günü Bozdoğan'ın Alamut ve Karacasu'nun Alemler Mahalleleri’nde düzenlenecek. Önümüzdeki hafta ise, 17 Eylül Pazartesi günü Bozdoğan'ın Akçay ve Kuyucak'ın Sarıcaova Mahalleleri’nde, 18 Eylül Salı günü Efeler'in Yılmazköy ve İncirliova'nın Akçeşme Mahalleleri’nde, 19 Eylül Çarşamba günü ise Köşk'ün Serdaroğlu ve Söke'nin Güzeltepe Mahalleleri’nde iftar dağıtımı yapılacak. Tüm vatandaşların muharrem ayını kutlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, muharrem ayının birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini temenni ederek, "Tüm vatandaşlarımızı iftar sofralarımıza davet ediyorum" diye konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Muharrem Ayı sebebiyle vatandaşlara iftar sofraları kurduğu bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, dün akşam Germencik'in Tekin ve Kızılcapınar Mahalleleri’nde kurulan iftar sofralarında yüzlerce vatandaş iftarlarını açtı.

İftar yemekleri 13 Eylül Perşembe günü Koçarlı'nın Atatürk ve Efeler'in Yeniköy Mahalleleri’nde, 14 Eylül Cuma günü Bozdoğan'ın Alamut ve Karacasu'nun Alemler Mahalleleri’nde düzenlenecek.

Önümüzdeki hafta ise, 17 Eylül Pazartesi günü Bozdoğan'ın Akçay ve Kuyucak'ın Sarıcaova Mahalleleri’nde, 18 Eylül Salı günü Efeler'in Yılmazköy ve İncirliova'nın Akçeşme Mahalleleri’nde, 19 Eylül Çarşamba günü ise Köşk'ün Serdaroğlu ve Söke'nin Güzeltepe Mahalleleri’nde iftar dağıtımı yapılacak.

Tüm vatandaşların muharrem ayını kutlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, muharrem ayının birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini temenni ederek, "Tüm vatandaşlarımızı iftar sofralarımıza davet ediyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.