Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir bebek bezi dağıttı

SAĞLIK 14.04.2020 - 18:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3347+ kez okundu.
 

Büyükşehir bebek bezi dağıttı

Aydın Büyükşehir Belediyesi annelerin talebini yerine getiriyor

AYDIN - “Halk ister büyükşehir yapar” anlayışıyla hizmetlerini vatandaşlardan gelen taleplere göre şekillendiren Aydın Büyükşehir Belediyesi, yeni bir hizmeti daha hayata geçirdi. "Evde Kal" çağrılarına uyan çocuklu annelerin taleplerini duyan Büyükşehir Belediyesi, bebek bezi dağıtımına başladı. BEBEK BEZİ DAĞITIMI BAŞLADI Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ağı AYBA’ya gelen talepler arasında yer alan bebek bezlerinin dağıtımına başlandı. AYBA ekipleri tarafından bebek bezlerinin yanında ıslak mendil ve anneler için maskeler de paketler halinde teslim ediliyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi annelerin talebini yerine getiriyor

AYDIN - “Halk ister büyükşehir yapar” anlayışıyla hizmetlerini vatandaşlardan gelen taleplere göre şekillendiren Aydın Büyükşehir Belediyesi, yeni bir hizmeti daha hayata geçirdi. "Evde Kal" çağrılarına uyan çocuklu annelerin taleplerini duyan Büyükşehir Belediyesi, bebek bezi dağıtımına başladı.

BEBEK BEZİ DAĞITIMI BAŞLADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ağı AYBA’ya gelen talepler arasında yer alan bebek bezlerinin dağıtımına başlandı. AYBA ekipleri tarafından bebek bezlerinin yanında ıslak mendil ve anneler için maskeler de paketler halinde teslim ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.