Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir Bağarası'nı da kanalizasyona kavuşturuyor

GÜNCEL 09.07.2019 - 12:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3587+ kez okundu.
 

Büyükşehir Bağarası'nı da kanalizasyona kavuşturuyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Söke İlçesi Bağarası'nda yapılan kanalizasyon çalışmalarında sona yaklaşıldığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, toplam 35 kilometrelik kanalizasyon hattının yüzde 95’i bitirilirken, vatandaşlar kanalizasyon sevinci yaşıyor. Aydın genelinde sağlıklı, sorunsuz ve sürdürülebilir bir altyapı için çalışmalar yürüten Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü eliyle yapılan kanalizasyon çalışmalarının kısa sürede bitirilerek kullanıma açılması planlanıyor. Vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirirken sona yaklaşılan kanalizasyon altyapı çalışmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Vatandaşlar mahallelerine yapılan yatırımlar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Başkan Çerçioğlu ise, mahalleyi kanalizasyonla buluşturuyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Söke İlçesi Bağarası'nda yapılan kanalizasyon çalışmalarında sona yaklaşıldığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, toplam 35 kilometrelik kanalizasyon hattının yüzde 95’i bitirilirken, vatandaşlar kanalizasyon sevinci yaşıyor.

Aydın genelinde sağlıklı, sorunsuz ve sürdürülebilir bir altyapı için çalışmalar yürüten Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü eliyle yapılan kanalizasyon çalışmalarının kısa sürede bitirilerek kullanıma açılması planlanıyor.

Vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirirken sona yaklaşılan kanalizasyon altyapı çalışmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Vatandaşlar mahallelerine yapılan yatırımlar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Başkan Çerçioğlu ise, mahalleyi kanalizasyonla buluşturuyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.