Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir 7 Eylül’ü çeşitli etkinliklerle kutlayacak

GÜNCEL 06.09.2016 - 18:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3967+ kez okundu.
 

Büyükşehir 7 Eylül’ü çeşitli etkinliklerle kutlayacak

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. yıl dönümünde çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor.

AYDIN- Atatürk Kent Meydanı’nda sabah 10.00’da Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından Atatürk anıtına çelenk konulması ve konuşması ile başlayacak olan etkinlikler Aydın Tekstil Parkı’nda saat 20.15’de Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Mehteran ve Halk oyunları gösterisi devam edecek. Günü sonunda ise Aydın Tekstil Parkı’nda saat 21.15’de İlhan Şeşen ile Kürşat Başar ve Orkestrasının sahne almasıyla Aydın'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. yıl dönümü etkinlik programı sona erecek.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. yıl dönümünde çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor.

AYDIN- Atatürk Kent Meydanı’nda sabah 10.00’da Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından Atatürk anıtına çelenk konulması ve konuşması ile başlayacak olan etkinlikler Aydın Tekstil Parkı’nda saat 20.15’de Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Mehteran ve Halk oyunları gösterisi devam edecek.

Günü sonunda ise Aydın Tekstil Parkı’nda saat 21.15’de İlhan Şeşen ile Kürşat Başar ve Orkestrasının sahne almasıyla Aydın'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. yıl dönümü etkinlik programı sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.