Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyüklerine trafik bilinci aşıladılar

EĞİTİM 09.05.2017 - 19:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4027+ kez okundu.
 

Büyüklerine trafik bilinci aşıladılar

Söke’de Karayolları Trafik Güvenliği ve Trafik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

AYDIN- Hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerle trafik konusunda bilincin yaratılması ve durumsal farkındalığın arttırılması hedefleniyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri özellikle okullarda öğrencilere yönelik eğitim faaliyetlerini arttırdı. Söke’ye bağlı Bağarası Mahallesi’nde gerçekleşen Trafik Güvenliği ve Trafik Haftası etkinliğinde öğrenciler tarafından pazaryerinde el ilanı ve broşür dağıtıldı. Öğrencilere Jandarma trafik ekipleri eşlik etti. Sadece pazaryerinde değil, Bağarası Mahallesi içinde seyreden araçlar da durdurularak, sürücülere trafikle ilgili el ilanı ve broşürler verildi. Jandarma beresi veya jandarma trafik yelekleri giyen minik öğrenciler renkli görüntüler oluşturdu.
Söke’de Karayolları Trafik Güvenliği ve Trafik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

AYDIN- Hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerle trafik konusunda bilincin yaratılması ve durumsal farkındalığın arttırılması hedefleniyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri özellikle okullarda öğrencilere yönelik eğitim faaliyetlerini arttırdı. Söke’ye bağlı Bağarası Mahallesi’nde gerçekleşen Trafik Güvenliği ve Trafik Haftası etkinliğinde öğrenciler tarafından pazaryerinde el ilanı ve broşür dağıtıldı. Öğrencilere Jandarma trafik ekipleri eşlik etti. Sadece pazaryerinde değil, Bağarası Mahallesi içinde seyreden araçlar da durdurularak, sürücülere trafikle ilgili el ilanı ve broşürler verildi. Jandarma beresi veya jandarma trafik yelekleri giyen minik öğrenciler renkli görüntüler oluşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.